Bijeenkomsten Lexa / Home / Hotspots / De leukste zomerfestivals om te flirten!
share on facebook

De leukste zomerfestivals om te flirten!

Getty Images

Ben jij een echte festivalganger? Bij deze vijf festivals waar jij aankomende zomer andere leuke singles kan ontmoeten!

1. Bacchus Wijnfestival Amsterdam

Tijdens het weekend van 10, 11 en 12 juni en het weekend van 17,18,19 juni, vindt het Bacchus Wijnfestival plaats in het Amsterdamse Bos. Het bos wordt op een magische wijze omgetoverd tot een spectaculair feestje met wijn, eten en muziek. Aan het begin van het festival krijg je je eigen Royal Leerdam wijnglas waar je de gehele avond wijn uit kunt nuttigen terwijl je naar verschillende live acts luistert. Het Bacchus Wijnfestival is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten! Vind je jouw nieuwe lover niet op dag 1? Dan heb je nog 5 overige dagen om hem/haar te vinden. En ondertussen drink je heerlijke wijntjes!

2. Pinkpop

Het oude vertrouwde en langstlopende festival ter wereld: Pinkpop, vindt dit jaar plaats in het weekend van 10, 11 en 12 juni in het alom bekende Limburgse Landgraaf. Je kunt er luisteren naar de hipste dj’s, de coolste bands of lekker loungen in het gras. Muziek is overal om je heen. Ben je moe? Dan kun je je altijd even terugtrekken in je tent. Sta je te springen op de muziek en te springen om iemand te ontmoeten? Dan is Pinkpop the place to be! Drie dagen lang zal jij de leukste mannen of vrouwen ontmoeten die jouw flirtskills zeker zullen waarderen. Enjoy!

3. Best Kept Secret

Oeps, het best bewaarde geheim is eigenlijk een heel slecht bewaard geheim, en dat is maar goed ook! Want van 17 tot en met 19 juni spelen de leukste bands de beste muziek in Hilvarenbeek! Het festival Best Kept Secret focust zich 100% op muziek en vindt plaats op een festivalterrein met bos, strand, zwemwater en een bungalowpark. Klinkt dat niet heerlijk zomers? Dit geheim hoef jij niet meer voor je te houden, want het festival wordt al luidkeels besproken in de wandelgangen. Ook dit festival is de perfecte manier om jouw nieuwe crush te ontmoeten. Geniet samen van de muziek, plons in het water of maak een heerlijke boswandeling. Alles is mogelijk!

4. Down the Rabbit Hole

Wil jij je net als Alice in een wonderlijke wereld begeven? Dan is Down the Rabbit Hole (24,25,26 juni) de perfecte plek om je te begraven onder een deken van avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica. Ook is een omgeving als deze een goede plek om jouw nieuwe interessante, leuke, vrijgevochten crush tegen het lijf te lopen. Het festival wordt bezocht door allerlei verschillende soorten mensen: rockers, kunstenaars, filmmakers, advocaten, dokters, docenten, noem maar op. Voor ieder wat wils dus!

5. Rock Werchter

Het bekendste pop- en rockfestival van België, vindt ook deze zomer weer plaats in het dorpje Werchter. Nog geen idee over welk festival dit gaat? Rock Werchter natuurlijk! Op 30 juni en 1, 2 en 3 juli kun jij weer lekker uit je dak gaan op de meest fantastische en bekendste muziek. Wil jij naast het hossen en tossen ook een leuke man of vrouw ontmoeten en ben jij in het bezit van zeer geavanceerde flirtskills? Dan ontmoet je er wellicht meerdere. Je kunt immers kiezen uit maar liefst 340.000 bezoekers. Allé, Rock Werchter here I come!!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info