Bijeenkomsten Lexa / Home / Hotspots / Instagram: #sexy landen voor een #sexy date!
share on facebook

Instagram: #sexy landen voor een #sexy date!

Getty Images

In de afgelopen jaren heeft het ons aller bekende Instagram het hart van vele internetgebruikers veroverd. Vandaag de dag telt Instagram 300 miljoen actieve gebruikers en worden er 70 miljoen foto’s per dag geplaatst. Foto’s van beroemdheden, mooie reizen, lange avonden, fashion.. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze selfies die dagelijks vele Instagramfeeds vullen!

De meeste foto’s die op Instagram worden vergezeld door een aantal hashtags. Hashtags zoals #cutecouple, #vakantie, #foodporn, #instagood en.. jawel, #sexy. #Sexy is zelfs een van de meest gebruikte hashtags! Maar waar ter wereld wordt deze hashtag nou het meest gebruikt? Een Amerikaans onderzoeksteam zocht het uit. Zij screenden 4,2 miljoen foto’s om uit te zoeken welke plekken nou eigenlijk de meest sexy plekken ter wereld zijn. Zo weet jij waar jij je volgende trip naar toe moet boeken! Vakantieeeeliefde, ga je mee..

And the winner is..

sexiest-countries-2Monaco!

Dit prachtige kleine land is volgens Instagrammers de meest sexy bestemming van de wereld. Monaco is het thuis van vele vermogende mensen, mede omdat men hier geen belasting hoeft te betalen. Dit is de zien aan de jachten in de haven, de snelle auto’s en de enorme huizen. Allemaal zeker een #sexy waard!

Boek een vakantie naar een eiland

Is Monaco niet helemaal jouw ding, maar wil jij deze zomer zeker naar een sexy bestemming? Ga dan voor een vakantie op een eiland! In de top 20 staan namelijk vijftien eilanden, waarvan zelfs vier in de top 5: Sint Maarten, de Amerikaanse Maagdeneilanden, Aruba en de Malediven. Op twee van deze vier bestemmingen is de officiële taal Nederlands, dus als jij een leuke flirt hebt met een local hoef je niet eens om te schakelen naar het Engels. Handig, toch?

De meest #sexy landen van Europa

Als jij dacht dat de hashtag voornamelijk gebruikt werd in warme en tropische oorden, think again. Als we ons alleen richten op Europa, dan wordt #sexy (na Monaco) het meest gepost in.. Ijsland! Dit is het bewijs dat je nog steeds sexy kan zijn als het koud is! Malta, San Marino, Italië en Tsjechië maken de lijst van schoonheid en verleiding af.

sexiest-european-countries

Volgens Instagrammers is Bosnië het minst sexy eiland, gevolgd door Roemenië, Armenië, Macedonië en de Faeröer Eilanden. Het zijn dus voornamelijk landen uit het Oostblok waar #sexy, maar weinig gepost wordt.

Wil jij deze landen een boost geven? Boek dan een vakantie naar Oost-Europa en ga los met de hashtag! Of neem jij liever het zekere voor het onzekere en ga jij een weekje naar Monaco of een eiland?


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info