Bijeenkomsten Lexa / Home / Hotspots / De beste steden voor een zomerflirt!
share on facebook

De beste steden voor een zomerflirt!

Getty Images

Summerlovin’, happened so fast.. 

Het zomerseizoen is het flirtseizoen! Iedereen komt weer uit hun holletjes en leeft het liefst buiten. De stranden stromen vol, vrienden komen bij elkaar op terrassen en er wordt door velen weer ‘gefestivald’ alsof er geen morgen bestaat. De vakantieperiode zorgt ervoor dat iedereen in een beste stemming is. Meer dan genoeg ruimte voor een flirtje hier of daar! Maar de vraag is: waar zitten al die leukerds deze zomer? Wij hebben een lijstje gemaakt met een aantal flirthotspots waar jij omringd wordt door allemaal andere leuke singles. Ga hier eens koekeloeren en wie weet heb jij binnenkort een date op zak!

1. Rotterdam

Waar Rotterdam een aantal jaar geleden nog als een grote bouwput werd gezien, beschouwt de wereld Rotterdam tegenwoordig als een van de nieuwe hipste steden van Europa. Het kan niet anders dan dat de stad deze zomer waanzinnig veel singles aantrekt! Heb jij in Rotterdam een date gescoord? De stad zit boordevol nieuwe, gave hotspots waar jullie samen een topavond kunnen beleven.

Rotterdam

2. Scheveningen

Zeg je zomer in Nederland, dan zeg je natuurlijk Scheveningen. Op een hete dag wordt het loeidruk in de gezellige badplaats en is het vechten voor een plekje. Het zou daarom zeker niet als een verrassing komen dat deze gezellige badplaats in ons lijstje van de zomerse flirthotspot staat. Genoeg leuke singles die net als jij afkoeling zoeken aan het strand! Dat wordt flirten geblazen..

Scheveningen

3. Maastricht

Reis deze zomer af naar het zonnige zuiden om singles te ontmoeten. Maastricht is gezellige stad die zich goed uitleent voor een weekendje plezier. Overdag een beetje winkelen of wandelen langs de Maas om ’s avonds het Vrijthof op te duiken voor wat Limburgse gezelligheid. Meer dan genoeg terrasjes om cuties te spotten!

4. Vlissingen

Al jarenlang is Zeeland dé bestemming voor een vakantie in eigen land. De normaal ietwat rustige provincie wordt iedere zomer bezocht door vele toeristen die verkoeling zoeken aan de kust. Onder deze bezoekers is Vlissingen de populairste stad, mede door het prachtige strand en de gezellige boulevard. Reken maar dat jij hier volop kan flirten met andere singles!

5. Amsterdam

Waar anders kan je beter flirten dan in onze eigen hoofdstad? Meer dan 1 miljoen inwoners, waarvan ook nog eens meer dan de helft single. Met andere woorden, Amsterdam is een singleheaven! Ook deze zomer zijn er op veel plekken weer een heleboel knappe singles te vinden: op boten, in parken, op festivals, bij toeristische trekpleisters.. Dit wordt de zomer van jouw leven!

Netherlands, Amsterdam, happy couple riding bicycle in the city


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info