Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / Imperfectie #5: Ik heb geen richtingsgevoel
share on facebook

Imperfectie #5: Ik heb geen richtingsgevoel

Getty Images

Wanneer iemand jou vraagt een mooie avond te organiseren, zet jij met gemak thuis een lekker diner voor al jouw vrienden op tafel om daarna samen tot in de vroege uurtjes te feesten in een nieuwe hotspot. Wanneer het echter gaat over het vinden van de weg richting de club, dan heb jij geen flauw benul. Je hebt geen idee hoe je er het snelst kan komen of waar je links of rechts moet. De kaart ziet er voor jou uit als een raadsel van Cluedo (ja, de Deluxe versie). Maar dat is no big deal. Je overleeft namelijk ook gewoon zonder een greintje van ook maar een beetje richtingsgevoel.

Waar zijn we precies? 

Jij hebt enorme bewondering voor die ene vriend die direct weet waar hij naartoe moet, zelfs als hij net in een nieuwe stad is aangekomen. Jij doet er 9 dagen om de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden en nog loop je daarna drie keer verkeerd.. Tuurlijk, in het alledaagse leven kan deze handicap verdomde lastig zijn en dan hebben we het nog niet eens over het lezen van de kaart.. Iemand die jou probeert de weg uit te leggen via een kaart is voor jou net zo onbegrijpelijk als een Chinees gedicht uit de 13e eeuw.

Thank you Google Maps!

Goddank is daar onze beste vriend, de smartphone! Met een smartphone in de hand kan jij door het ganse land. Kwestie van je bestemming invullen en het blauwe bolletje volgen. Dat moet goedkomen, toch? Lukt het je nog steeds niet, dan kun je het nog altijd op de ouderwetse manier doen: iemand op straat de weg vragen. Wie weet, met een beetje geluk komt er een hééél erg leuke single de hoek omlopen (en wijst je vervolgens de weg op het pad der liefde #romantisme). Die knapperd gaat jouw gebrek aan richtingsgevoel vast en zeker superdupercute vinden!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info