Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / Imperfectie #17: Ik spendeer te veel tijd in de badkamer
share on facebook

Imperfectie #17: Ik spendeer te veel tijd in de badkamer

Getty Images

In de ochtend, in de avond, of allebei.. Jij bent niet weg te slaan uit de badkamer. Jij spendeert zelfs meer tijd in de ‘beautyroom’ dat dan je doet in de keuken (al moet er gezegd worden dat je ook niet de allerbeste kok bent..). Is het door ijdelheid, uit gewoonte of gewoonweg omdat jouw ochtendritme niet bepaald Dafne Schippers-waardig is? Jouw familie en/of huisgenoten zijn in ieder geval op de hoogte van het feit dat jij het liefst uren op de badkamer zit. Een kleine imperfectie die soms wel een beetje irritant kan zijn (als diegene na jou een ijskoude douche heeft..), maar toch ook stiekem een beetje cute! Wij vertellen je waarom.

4 redenen waarom jij nog meer tijd in de badkamer moet spenderen

De douche: let’s do some karaoke! 

De ochtenden zijn niet altijd even gemakkelijk voor iedereen en ieder heeft zijn eigen manier van wakker worden. De een schiet met gemak uit zijn of haar bed en heeft meer dan genoeg aan een koffietje om de dag te laten starten. De ander is bijna niet uit bed te krijgen en heeft een heeeel erg lange douche nodig om zijn of haar ogen te openen. Ben jij een van deze types? Dan herken je misschien ook het volgende: in de ochtend je stem opwarmen door de douche een gratis concert weg te geven. Al is het niet altijd even zuiver.. Vrolijk de dag laten beginnen, daar is het waar het bij badkamerslakken zoals jij om draait!

Een momentje voor jezelf 

De badkamer is een belangrijke plek, omdat wij hier vaak even de tijd nemen om na te denken. Deze momenten moet je niet overhaasten! Een moment voor onszelf is zeldzaam en waardevol.. Weten hoe je met deze tijd om moet gaan is daarom een goede eigenschap.

Jij houdt vast aan je kleine rituelen 

In de ochtend heb jij een steevaste schoonheidsroutine waar jij je maar al te graag aan houdt. Douchen, kammen gezichtscrème, make-up.. Jij houdt ervan om jezelf te verzorgen en mooi te maken. Wij houden je zeker niet tegen in deze rituelen. Het maakt jou zelfverzekerd!

Geen haast.. Just chill!

Iedereen heeft zijn eigen tempo in de ochtend. Zo bestaat er een kans dat je nieuwe crush jou een beetje gaat plagen als jij in de ochtend het tempo van een schildpad hebt, maar reken maar dat hij of zij het stiekem vooral charmant vindt.. Wij weten dat onder jouw schild een klein, fragiel, maar bovenal lief diertje schuilt!

Neem je tijd en.. Love Your Imperfections! 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info