Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / Imperfectie #16: Ik ben een shopaholic
share on facebook

Imperfectie #16: Ik ben een shopaholic

Getty Images

O jee, het is weer die tijd van het jaar. Iedere etalage hangt vol met aantrekkelijke uitverkoopbordjes.. 20%, 50%, soms zelfs 70%! Hoe is het toch mogelijk dat mensen hier gewoon langs kunnen lopen? Jij moet hier gewoon even naar binnen. Eenmaal binnen zie je een geweldige trui en je krijgt het gevoel dat dit precies de trui is die jij nog miste in jouw garderobe. Jij hebt dan ook echt een nieuwe trui nodig. Het is in principe geldbesparing als je deze prachttrui in de uitverkoop koopt én je geeft de economie een boost. Voordat je het weet heb jij je pinpas door het automaatje gehaald.

Diagnose: jij bent een shopaholic.

giphy (81)

Serial shopper

Jij volgt alle merken op Instagram zodat je zeker weet dat je niets mist, jij accepteert het dat jouw inbox stroomt dagelijks vol met nieuwsbrieven om eens in de 32 weken die luttele 7% korting te pakken, je neemt een dag vrij op de eerste dag van de uitverkoop en jij vult je lunchpauzes met scrollen door shoppingsites. Kortom, jij mist nooit de kans om een koopje te scoren. Een fijne bezigheid waar jij blij van wordt (in tegenstelling tot je portemonnee).

Of je het nu doet als troost, voor plezier, uit verveling of gewoon uit pure impuls, jij vindt het heerlijk om terug te komen met een arm vol bungelende tassen die tot de nok toe gevuld zijn met nieuwe kleren, zo door het gat in je hand gevallen.

giphy (82)

Een vakantie naar een zomers paradijs? Jij hoeft niet zozeer weg, jij hebt de Bijenkorf! Anderen zullen misschien jouw shopverslaving afschilderen als ‘impulsief en nooit tevreden’, maar je moet maar zo denken: jij bent wel een levensgenieter! Zolang jij niet (heel stijlvol) op straat moet zwerven, omdat je de huur van je appartement niet meer kan betalen en niemand anders de dupe van is van jouw koopgedrag keuren wij het goed. Vergeet niet om af en toe jouw geld uit te geven aan andere dingen, zoals uitgaan met je vrienden. Je moet toch een keer jouw nieuwe outfit showen aan al die andere leuke singles!

#loveyourimperfections!

 

 

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info