Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / Imperfectie #13: Ik pik eten van een ander zijn of haar bord
share on facebook

Imperfectie #13: Ik pik eten van een ander zijn of haar bord

Getty Images

In het dagelijks leven zijn het je kleine imperfecties die jou juist zo charmant maken. Dit weten jouw vrienden, familie én jouw aanbidders. Zo is het feit dat jij af en toe je handen niet thuis kan houden als iemand anders aan eet is echt zo slecht nog niet. Integendeel zelfs! Eten pikken van een ander bord? Dat is helemaal prima!

Zeg, als je dat toch niet meer opeet..

In een restaurant komen jouw kwaliteiten goed naar voren: als Boris zijn frietjeslaat liggen of Sandra laat eet haar aardbeienijs niet helemaal op, treedt jij wel even op als ‘de afvalbak’. De enige regel die hier geldt? Toestemming vragen. Op deze manier voorkom je in ieder geval een blauw oog. Maar wat voor soort etensdief ben jij?

– De nieuwsgierige bietser: Jij hebt een sterk ontwikkelde smaak en bent altijd op zoek naar nieuwe smaken om jouw smaakpapillen weer mee te plezieren. Daarom wil jij naast het op visje op je eigen bord toch ook wel graag proeven van die kruidige kip die jouw date besteld had.. Zo kan je tenminste een uitgebreide recensie geven als mensen jou later vragen naar deze hotspot!

– Het grote kind: Jij komt uit een grote familie. Jij weet niet beter dan dat alles wat jij kreeg gedeeld moest worden met jouw broers of zussen. Van speelgoed en computer tot aan kleren en jawel, zelfs het lekker snoep moest gedeeld worden.. Gelukkig moesten zij dit ook met jou. Jij bent gewoon een beetje blijven hangen in deze gewoonte en wil daarom een hapje van zijn of haar bord. Jouw date mag natuurlijk ook een (kleine) hap van jou. Eerlijk zullen we alles delen toch?

– De gulzige bietser: Gulzig zijn is allesbehalve een slechte zaak. Jij hebt nou eenmaal een grotere eetlust dan andere mensen, of jij kan jouw eetlust net iets minder goed beheersen. Jij zou dus nooit ‘nee’ zeggen tegen iets meer eten. Eigenlijk laat deze extra honger zien dat jij een goed en bourgondisch leven leidt vol met heerlijk eten. De mensen die dit lekkere leven met jou delen zouden jou die hebberige handjes toch niet kwalijk nemen, kleine dief.

Dus… Wanneer eten we?


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info