Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / Imperfectie #12: Ik ben uitbundig
share on facebook

Imperfectie #12: Ik ben uitbundig

Getty Images

Enthousiast, vrolijk, opgewonden, uitgelaten en weelderig zijn karakteristieken waar menig persoon jaloers op kan zijn. Je praat veel, je lacht hard, je maakt veel grapjes en bent altijd te porren voor een feestje. Uitbundigheid is voordelig en absoluut geen imperfectie. Ben jij uitbundig? Dan ben jij het zonnestraaltje van elk gezelschap!

1. Ik ben een prater

Speelden jouw ouders vroeger ook het spelletje ‘wie het langst stil kan zijn’ met jou? En verloor jij altijd direct? Dan ben jij een uitbundig typje. Jij hebt altijd interessante dingen te vertellen en wil dit graag met iedereen delen, en zo vaak mogelijk. Ook al worden mensen soms gek van dat gepraat, je wordt gemist als je er niet bent. Een dagje zonder jou, is een stuk minder gezellig!

2. Feestbeest!

Je hebt veel energie waardoor stilzitten eigenlijk geen optie is. Je wilt winkelen, je wilt rennen, je wilt dansen en veel feesten. En daarom ben jij altijd wel in voor een avondje uit met vrienden. Wie wil nou niet met een gekke durfal in een kroeg staan? Met jou kun je feesten en maak je ook nog eens wat mee.

3. Challenge Accepted!

Kusjes geven aan een politieagent, meedoen aan een eetwedstrijd, een knappe man in zijn bil knijpen, of je biertje zelf even tappen als het te langzaam gaat; een uitdaging durf jij wel aan! Bij een potje ‘doen, durven of de waarheid’ zal jij de waarheid even aan je voorbij laten gaan. Kom maar op!

4. Ochtendmens

Jij kunt voordat je naar je werk gaat nog even 15 kilometer hardlopen, je haren uitgebreid in de krul zetten, en een heerlijk omelet voor jezelf klaarmaken, want aan tijd is geen gebrek. Vroeg opstaan is voor jou namelijk geen probleem. Jouw collega’s hebben geen koffie nodig: een ochtendje met jou zorgt al voor de nodige opkikker.

5. Persoonlijkheid

Niet alleen je innerlijk straalt karakter uit, jouw uitbundigheid uit zich namelijk ook in jouw uitstraling. Saai zijn is geen optie! Jij hebt een aparte stijl die volledig past bij jouw persoonlijkheid. Een rode tas bij een oranje top? Maakt niet uit, is toch leuk?!

Uitbundigheid een imperfectie? Ik zie het probleem niet.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info