Bijeenkomsten Lexa / Home / Love your Imperfections / De eerste nacht: Vergeet je eigen complexen!
share on facebook

De eerste nacht: Vergeet je eigen complexen!

Pexels

Het is zover, de eerste nacht met jouw partner is aangebroken. Jezelf letterlijk en figuurlijk blootgeven kan heel spannend zijn, maar laat je hier niet door uit het veld slaan. Er is geen plek voor onzekerheid tussen de lakens!

1. Curves

Heb jij een maatje meer, dat maakt helemaal niet uit! Embrace your curves! Je hoeft helemaal niet bang te zijn dat jij misschien een rolletje hier of een kipfiletje daar hebt, want jouw partner heeft ook zijn of haar onzekerheden. Focus op je gevoel en niet op de details.

2. Imperfecties

Een imperfectie waar jij misschien onzeker over bent, valt de ander waarschijnlijk niet eens op. Een moedervlek, litteken of een beetje extra haargroei zijn allemaal dingen die bij het menselijk lichaam horen. De ander zal hier echt geen probleem van maken. Probeer er geen aandacht op te vestigen en love your imperfections!

3. Lingerie

Wat trek ik aan? Het is uiteindelijk de bedoeling dat je natuurlijk niks meer aan hebt. Vind je het eng om je volledig bloot te geven? Trek dan een mooi lingeriesetje aan. Dit zorgt ervoor dat jij je sexyer voelt en dat hij zijn ogen niet van je af kan houden! Voor mannen geldt natuurlijk hetzelfde. Laat die slonzige boxers maar even in de kast liggen!

4. Denk niet na

Probeer niet te veel na te denken. Focus je vooral op wat jullie aan het doen zijn. Denk niet alleen aan jezelf, maar denk ook aan jouw partner. Het gaat er niet om dat alleen jij de avond van je leven hebt, jouw partner verwacht hetzelfde.

5. Size?

Het is cliché maar waar: size does not matter. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Kleine borsten? Dat maakt niks uit. Ze zijn al lang blij dat je borsten hebt.

Mannen, wees niet onzeker. Ook vrouwen zijn al blij als het zich op de goede plek bevindt. De grote, dikte, lengte, oppervlakte en omtrek maken echt niks uit.

6. De setting

De setting kan er ook voor zorgen dat je minder op jezelf gaat letten en samen in de stemming komt. Zet een rustig muziekje op, steek wat kaarsjes aan en drink lekker een glaasje wijn. Dit zal ervoor zorgen dat jij je eigen imperfecties vergeet en gauw het bed in wil duiken. Of op de bank natuurlijk..

7. Keep it real

Je bent geen pornoster of supermodel en dat maakt ook helemaal niet uit. Jouw partner heeft er voor gekozen om met jou het bed te delen. Hij of zij wil daarom gewoon bij jou zijn. Jij hoeft nergens aan te voldoen.

8. Zelfverzekerd

Zolang jij je zelfverzekerd opstelt, voel je je ook zelfverzekerd. Rug recht en borst vooruit. Voel je sexy, dan zal jouw partner hetzelfde denken.

9. It’s happening

Je bent al zover gekomen, jouw onzekerheid zal op dat moment niet meer uitmaken. It is already happening.

10. Licht aan/uit

Weet je uit onzekerheid niet meer wat voor en achter is? Doe dan gewoon het licht uit. Hierdoor kun jij je volledig op jouw gevoel en het gevoel van jouw partner focussen. Geniet!

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info