Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / Vertel mij jouw imperfectie, dan vertel ik jou hoe jij contact maakt
share on facebook

Vertel mij jouw imperfectie, dan vertel ik jou hoe jij contact maakt

Imperfecties hebben wij allemaal, ook op het gebied van digitaal gebruik. Online zijn is iets waar wij ons tegenwoordig allemaal veel mee bezig houden en waar we allemaal onbewust niet genoeg van kunnen krijgen.

Uit een onderzoek blijkt dat de meerderheid van Lexa-gebruikers voorkeur geeft aan het bezoeken van de site via een computer. Het ‘ouderwetse’ wint het in dit geval dus van het ‘moderne’, de smartphone. Wordt het overschot aan knappe singles jou soms teveel via de app? Achter zo’n groot scherm is het natuurlijk makkelijker verschuilen!

De ongeduldigen geven echter de voorkeur aan de smartphone. Zij vinden het heerlijk dat zij sneller online zijn en om de twee seconden hun berichten kunnen checken.

En jij, waarop bezoek jij het liefst de pagina van Lexa? Check hieronder of deze omschreven karaktereigenschappen bij jou aansluiten!

[Unflux] - Meetic - DatasMobile - NL - V01


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info