Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Wil je nog even binnenkomen?
share on facebook

FunFact: Wil je nog even binnenkomen?

Nog 20 minuten voordat jij op de fiets moet stappen voor jullie date. Je staat in de kamer en kijkt bedremmeld om je heen. Er staat een afwas van twee weken, er lijkt een professionele pot mikado gaande in (en inmiddels rond) de prullenbak en de stoel onder mijn kleren is onvindbaar. Het is zo’n rotzooi dat, als je nu bezoek zou krijgen, de zin ‘normaal is het hier wél opgeruimd’ een erg ongeloofwaardig zou overkomen. Ga je het nog opruimen? Nee. Je hebt net al genoeg stress aan je hoofd gehad, omdat je niet wist wat je aan moest. Even tot rust komen met een glas wijn spreekt je meer aan. De mentale voorbereiding is tenslotte net zo belangrijk als de fysieke..

Even later staan jullie samen weer voor jouw huis. De avond is voorbij gevlogen en je vindt het erg jammer dat het einde nu echt nadert. Tenzij…  Ah neee, je hebt die ontplofte bom helemaal niet meer opgeruimd! No way dat je jouw nieuwe crush nu mee naar binnen vraagt, dat zou gegarandeerd een enorme afknapper zijn. Dan maar richting het huis van jouw date.. Of zou jouw nieuwe lover jullie expres geloodst hebben richting jouw huis?

Wat wij ons afvroegen is hoeveel singles eigenlijk rekening houden met het feit dat de date nog weleens uit zou kunnen lopen op een romantische nacht. Hoeveel singles ruimen op en wie zorgt er net voor die extra touch? Lexa is in samenwerking met TNS Sofres een onderzoek gestart en wat blijkt: 7 op de 10 singles bereiden zich goed voor! Maar liefst 51% van de voorbedachte ondervraagden zegt het huis op te ruimen, 30% verschoont van tevoren het bed en 19% van de singles zorgt voor bloemen, kaarsen en/of andere decoratie.

Ben jij niet een van deze singles, dan wordt het dus tijd dat jij de bezem ter hand pakt! Een goed begin is het halve werk. Volgende keer dat afzakkertje bij jou thuis?

FunFact Januari


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info