Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Het is Wereld Kus Dag!
share on facebook

FunFact: Het is Wereld Kus Dag!

We kunnen het ons waarschijnlijk allemaal nog goed herinneren. Jouw lover kwam dichterbij, legde ietwat onhandig zijn of haar hand in je nek en voor je het wist gebeurde het: je allereerste echte zoen! Waarschijnlijk kleddernat en totaal niet wat je ervan verwacht had, maar hee, voor alles is een eerste keer. Het zal nog wel beter worden de komende tijd.

En dat werd het. Of je nu 10 of 10000 kussen verder bent, de kus heeft zich vast en zeker ontwikkeld. Jij kan nu echt genieten van een goede kus en dit moet vandaag gevierd worden. Het is namelijk Wereld Kus Dag! Wij hebben daarom een aantal feitjes over zoenen op een rijtje gezet.

Dat jij nog maar veel gekust mag worden vandaag!

[Unflux] - Meetic - JournéeMondialeDuBaiser - NL - V2.0 (1)


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info