Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Hoe irriteer je een single in 11 zinnen?
share on facebook

FunFact: Hoe irriteer je een single in 11 zinnen?

Als jij al een tijdje single bent, dan heb je vast al een paar keer overwogen om een boek te schrijven over alles waar jij mee te maken krijgt. Zo zou je een hoofdstuk kunnen wijden aan bizarre dates, een hoofdstuk aan wilde nachten en misschien zelfs een hoofdstuk over de uitspraken waar jij weleens mee te maken krijgt..

Sommige mensen kunnen er maar niet over uit dat jij single bent en staan te popelen om je te koppelen, hebben medelijden met je of geven je ongevraagd advies. Dit kan soms leiden tot ietwat vreemde vragen en/of uitspraken. Hierbij alvast een aantal van dit soort uitlatingen die zeker een plekje in het grote single-boek verdienen!

[Unflux] - Meetic - Enerver un célibataire - NL - V1.0 (1)


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info