Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Flirttechnieken op de dansvloer
share on facebook

FunFact: Flirttechnieken op de dansvloer

Altijd al willen weten welke dansmoves mensen uit de kast halen om te flirten met die knapperd in de hoek? Lexa en TNS-Sofres hebben het voor jou uitgezocht!

19% van de respondenten probeert indruk te maken met professionele dansmoves. Zij hebben dansles of hebben thuis een serieuze choreografie ingestudeerd. Het kost veel tijd en moeite, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het zeker een indrukwekkende flirttechniek.

Aangezien de dansmoves van Justin Timberlake niet voor iedereen even gemakkelijk zijn, zijn velen genoodzaakt andere flirttechnieken te gebruiken. En hoe kan dat nou beter dan een gouwe ouwe Patrick Swayze in te zetten? 12% zegt te flirten met de ander op de ouderwets Dirty-Dancing manier. Dit is overigens ook de dans-flirttechniek waarbij de meeste ongelukken gebeuren. Let op! Aanloopje.. En vliegen maar!

34% van de respondenten kiest toch liever voor de veilige manier. Zij zeggen te flirten door oogcontact met de prooi van de avond te maken, terwijl zij met iemand anders dansen. Zo voelt deze persoon zich extra speciaal. ‘Terwijl hij/zij met iemand anders danst, wordt er naar mij gekeken!’. Wauw, good move casanova.

Het overgrote deel is toch niet zo zeker van zijn dansmoves en kiest daarom voor de veilige weg: zichzelf blijven. 52% van de respondenten geeft aan niet bepaald de koning van de dansvloer te zijn en flirten daarom door middel van onhandige dansmoves. Zij geloven dat blijven lachen de gouden zet is om zo snel mogelijk in contact te komen met die leukerd. Als je maar plezier hebt!

Dansen


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info