Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Flirtpakket voor het strand
share on facebook

FunFact: Flirtpakket voor het strand

De zon staat hoog aan de blauwe hemel, het kwik stijgt.. Dames en heren, trek die bikini’s en zwembroeken maar weer uit de kast: het strandseizoen is officieel geopend! Niet alleen in het zonnige zuiden van Europa, maar ook in Nederland trekken mensen massaal naar de kust. Er bestaat dus zeker een kans dat jij op jouw welverdiende stranddagje wordt omringd door een paar (of een heleboel) leuke singles.

Heb jij oogcontact met die knapperd van het groepje dat naast jou en je vriend(inn)en ligt? Grijp dan vooral je kans om te genieten van je zomerse vrijheid en flirt er op los! Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij een flirtpakket samengesteld. Met dit pakket moet het helemaal goedkomen met die vakantieliefde.. Veel flirtplezier!

[Unflux] - Meetic - KitDeDraguePourLaPlage - NL - V1.0


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info