Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: Een kwestie van tijd
share on facebook

FunFact: Een kwestie van tijd

Het ene stel gaat als Speedy Gonzales door alle stappen van een heuse ‘rela’, de ander doet erg rustig aan en neemt alle tijd. Hoe jullie het aanpakken ligt volledig aan jullie karakters. Zijn jullie er wel of niet klaar voor? Persoonlijkheid, verlegenheid en/of zelfvertrouwen zijn voorbeelden van bepaalde criteria die meespelen in het wel of niet doorpakken naar ‘de twéééde ronde’ (kling, kling, kling!)!

TNS Sofres heeft samen met Lexa onderzocht welke timing Europese singles het meest ideaal vinden voor het bereiken van een bepaalde mijlpaal. Hieruit blijkt dat wij niet moeilijk doen over een kusje hier en daar. Het blijft niet alleen bij zoenen.. Wij duiken ook nogal rap met elkaar het bed in: het kost ons minder dan een maand (iedereen is zo braaf nog niet ;-)).

Maar dan komt de zware stap. Wanneer worden de magische vier woorden uitgesproken? Het is niet gek dat daar even mee gewacht wordt. Deze woorden maken jullie relatie wel erg echt en serieus! En dan rest er nog maar een ding: verloven. Dat jullie nog maar lang en gelukkig leven!

[Unflux] - Meetic - Combien de jours - NL - V01.0 (1)


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info