Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: In volle vaart (of niet)?
share on facebook

FunFact: In volle vaart (of niet)?

Met elkaar naar bed of niet met elkaar naar bed.. Dat is het dilemma waar menig single wel een keer mee te maken krijgt na een eerste date. Lexa heeft met Love Geist uitgezocht hoe Europese singles hier tegenover staan. Hoeveel procent heeft er lak aan de geenseksopdeeerstedate-regel en wie wacht er liever nog even?

De meningen zijn verdeeld: 28% van de respondenten geeft aan dat zij het liefst al na date 1 samen de koffer induiken. Met andere woorden, bijna een op de drie Europese singles laat er geen gras over groeien. Hun motto? Ik heb seks op de eerste date en ik voel me niet schuldig!

Een derde van de Europese singles, 27% om precies te zijn, wacht tot de derde date voordat zij zich overgeven. 16% wil elkaar liever nog wat beter leren kennen en geven de voorkeur aan seks tussen de vierde en de vijfde date.

Als laatste zegt 25% van de singles dat zij op zijn minst 6 keer met hun nieuwe lover gedatet willen hebben, voordat zij de volgende stap nemen.

Een wijze les om mee af te sluiten: seks moet niet overhaast worden, jij weet wanneer je er klaar voor bent.

[Unflux] - Meetic - ATouteVitesse - NL - V1.1 (1)


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info