Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / FunFact: nog een afzakkertje?
share on facebook

FunFact: nog een afzakkertje?

De avond vloog voorbij en je vindt het zo jammer dat het eind van de avond nadert. Jullie staan nog even voor de deur, een beetje om elkaar heen te draaien. Dan vraag jouw date of jij misschien zin hebt om nog even mee naar boven te gaan voor een laatste glaasje. Hè, komt dat even goed uit, je had net vreselijke dorst. Oh wacht, misschien zit er wel meer achter dat drankje.. Wat bedoelt hij/zij precies? Het hoeft niet per se een enorme ramp te zijn als jouw bezoekje binnenshuis leidt tot een bezoekje in zijn/haar bed (als jullie daar allebei voor open staan natuurlijk), maar misschien is dat helemaal niet hetgeen waar jij aan dacht of waar jouw date van de avond op doelde. Lastig hoor, zo’n afzakkertje! Eens kijken wat andere singles denken van deze vraag..

FUNFACT Een afzakkertje


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info