Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / Draai aan het rad van dates!
share on facebook

Draai aan het rad van dates!

Wwwwelkom bij het rad van dates, het spraakmakende rad waar iedere single een keer aan moet draaien!

Dames en heren, van harte gefeliciteerd met jullie eerste date! Te weinig inspiratie of hebben jullie nu al ruzie over wat jullie gaan doen? Draai dan nu aan het rad!

Het klinkt jou vast bekend in de oren. Jullie hebben eindelijk een date durven plannen, op een maandag dit keer (je wil niet dat het weer he-le-maal uit de hand loopt). Is de datum geprikt, dan staan jullie nog steeds voor een enorm dilemma, namelijk het besluit over wat te gaan doen op deze bewuste date.

Een filmpje op de bank? Een drankje in de kroeg? Het is allemaal zo voor de hand liggend. Ga samen echt iets ondernemen! Uit onderzoek blijkt dat activiteiten Europese singles dichter bij elkaar brengt. Cultuur, sport of keuken? Spin het rad en jullie hebben gegarandeerd een waanzinnige avond!

[Unflux] - Meetic - RoueDeLaRencontre- NL - V1.1 (2)


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info