Bijeenkomsten Lexa / Home / FunFacts / De eerste keer was dramatisch!
share on facebook

De eerste keer was dramatisch!

‘Onze eerste keer was een regelrechte hel!’. No big deal, jullie zijn niet de enige. Uit een onderzoek van TNS Sofres en Meetic blijkt dat 77% nog wel een tweede poging wil wagen. Dus hup, ga samen nog een keer de kroeg in, drink nog een glas champagne (of een glas wodka) en let’s go!

Tuurlijk, de eerste keer heb je nog geen idee van elkaars gewoontes, eigenaardigheden of erogene zones. Je doet eigenlijk maar wat in de hoop dat het juist is en de ander het ook lekker vindt. Daarom maak je vaak vreemde moves. Gedachtes als ‘Ja, is dit goed? Nee, dit doet zelfs pijn. Nou ja, negeer ‘t, hij/zij lijkt het leuk te vinden‘ schieten constant door je hoofd en voor je het weet is het klaar.

Maar heb dus geen zorgen, dit hoeft dus niet het einde te betekenen! Sterker nog, hoe meer we het met elkaar doen, hoe beter. Door ervaring leer je je aan elkaar aan te passen en de onhandigheden te verminderen (je weet wel, die kleine kreunen van genot, gevolgd door een domme grijns die je op dat moment niet kan onderdrukken).

Misschien de tweede keer wat rustiger aan doen? Zet een muziekje op, negeer de gedachte dat dit echt een succes MOET worden en last but not least, enjoy!

Eerste keer

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info