Bijeenkomsten Lexa / Home / Succes verhalen / Ontmoet: Esther & Peter!
share on facebook

Ontmoet: Esther & Peter!

Peter (50 jaar, transportbegeleider) en Esther (45 jaar, secretaresse) zijn met elkaar in contact gekomen via Lexa.nl. Na lang over en weer te appen en mailen gingen ze dan eindelijk met elkaar op date in hun eigen woonplaats Woerden. Dit bleek een groot succes! Wij hebben het happy couple geinterviewd.

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Esther: Op advies van mijn kinderen. Dat was na de zomervakantie van 2012. Ik was met mijn twee dochters op vakantie geweest. We hebben het superleuk gehad, maar ik heb mij daar ook heel erg alleen gevoeld.

Peter: Ik had behoefte aan gezelschap en voelde mij ook erg alleen. Ik ben die zomer ook met mijn twee dochters op vakantie geweest en een heerlijke vakantie gehad, maar heb mij ook erg eenzaam gevoeld tijdens die vakantie.

Waarom hebben jullie toentertijd op elkaars profiel gereageerd? 

Esther: Peter had een korte beschrijving van zichzelf en dat maakte me nieuwsgierig. En op z’n profielfoto kwam hij betrouwbaar en rustig over op mij.

Peter: In tegenstelling tot mijn korte verhaal had Esther juist een vrij uitgebreid verhaal over zichzelf geschreven. Ze kwam op mij over als een gezellige meid en het leek me leuk haar beter te leren kennen.

Hoe verliep jullie eerste date? 

Esther: Oké, dat is hem dan in het echt, we hadden al zoveel gemaild en geappt! We hadden afgesproken bij de Woerdense Vakantieweek (dé jaarlijkse feestweek in onze woonplaats). Ik was wel een beetje zenuwachtig.

Peter: Leuk om haar eindelijk in het echt te zien na ons intensieve mailcontact. En ja, tuurlijk was ik ook zenuwachtig. Ik heb gelijk een drankje gehaald, dan hadden we wat te doen :).

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd? 

Esther: Veel!!!! Doordat Peter in het begin van onze kennismaking veel in het buitenland was voor zijn werk, hebben we veel gemaild. Daardoor hebben we elkaar al best goed leren kennen en het verbaasde me soms hoeveel we deelden in die berichten. Door die berichten voelden we dat we naar elkaar toe groeiden. Dat contact heeft zich verdiept in een serieuze relatie. Na ruim een half jaar zijn we gaan samenwonen en we zijn twee jaar na onze eerste date getrouwd. Onze kennismaking heeft onze levens verrijkt!

Peter: Esther heeft eigenlijk alles al verwoord. Zo is het gegaan; zo heb ik dat ook gevoeld. We voelden ons al heel snel vertrouwd met elkaar. We hebben rust gevonden bij elkaar. Dat is bekroond sinds we zijn getrouwd!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info