Bijeenkomsten Lexa / Home / Lexa Events / Schrijf je in voor de pre-première van Rokjesdag!
share on facebook

Schrijf je in voor de pre-première van Rokjesdag!

Op 14 februari hebben wij een exclusief Lexa Event georganiseerd voor alle singles!

In samenwerking met Johan Nijenhuis, de regisseur van onder andere Verliefd op Ibiza en Toscaanse bruiloft hebben wij voor jullie de exclusieve pre-première georganiseerd van zijn nieuwste bioscoopfilm Rokjesdag met Lieke van Lexmond en Jim Bakkum! Deze is vanaf 10 maart in de bioscoop, maar speciaal voor alle singles wordt deze voor het eerst getoond op Valentijnsdag in Pathé Arena in Amsterdam!

Aansluitend is de afterparty met het bekende en hotte DJ duo Manuel en Géza. En je maakt kans op een Meet & Greet met Manuel Broekman.

Barbara_Manuel_bloemenveld_mvk

Dit event is helemaal GRATIS, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 14 februari vrij houden. Wie weet ontmoet jij wel jouw toekomstige date tijdens dit event, dus waar wacht je nog op? Meld je nu snel aan en vergeet je single vriend of vriendin niet*! Let op: VOL = VOL!

Klik HIER voor het AANMELDformulier!

RD.VA-213

Programma:

– 20.00u Aanvang Pathé Arena
– 20.30u Start van de film Rokjesdag + korte introductie van de regisseur Johan Nijenhuis
– 23.00u Afterparty met het DJ duo Manuel & Géza 
– 02.00u Tijd om afscheid te nemen en nummers uit te wisselen met al die leuke singles

RD.VA-050

Nieuwe bioscoopfilm Rokjesdag:
In de romcom Rokjesdag ontmoeten we diverse singles die de ware liefde proberen te vinden, waaronder work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond), de mooie fitnessinstructrice Danielle (Birgit Schuurman) en de knappe Jeffrey (Jim Bakkum). Zij melden zich aan voor een speciale kookworkshop voor singles, wat lijkt uit te lopen op een avond vol liefde, lust, ruzie en drama. Hier ontmoeten ze onder meer de knappe Rens (Manuel Broekman). Hij komt daar om zoveel mogelijk dates te scoren, totdat dat ene meisje zijn wereld op zijn kop zet. In de loop naar de eerste warme en zwoele lentedag, ofwel Rokjesdag, raken ze allemaal op hun eigen manier verwikkeld in de zoektocht naar liefde.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info