Bijeenkomsten Lexa / Home / Lexa Events / Rokjesdag: de Pre-Première
share on facebook

Rokjesdag: de Pre-Première

Christ Clijsen

Zondag was het eindelijk zo ver: de pre-première van de romantische komedie Rokjesdag! Honderden singles maakte zich klaar voor een gezellig avondje daten in het donker. Deze romantische Valentijns-avond was vanaf de eerste seconde al een groot succes. Na een komische introductie van regisseur Johan Nijenhuis maakte wij ons klaar voor een tweetal uur flink lachen. Hilarisch herkenbare momenten met een romantische twist. Eerste dates die volledig uit de hand lopen, eerste indrukken waarvan het tegendeel waar blijkt te zijn en vlinders die onverwacht tevoorschijn komen. Liefdesperikelen die veel mensen bekend in de oren klinken.

In de nieuwe romcom Rokjesdag volgen we diverse singles die op zoek zijn naar hun ware liefde. Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond), de mooie fitnessinstructrice Danielle (Birgit Schuurman) de knappe Jeffrey (Jim Bakkum), en andere singles met veelzijdige karakters melden zich aan voor een speciale kookworkshop voor singles, wat uitloopt op een avond vol liefde, lust, ruzie en drama. In de loop naar de eerste warme en zwoele lentedag, ofwel Rokjesdag, raken ze allemaal op hun eigen manier verwikkeld in de zoektocht naar liefde en worden ze geconfronteerd met imperfecties. Met de nadruk op de campagne #LoveYourImperfections worden singles empowered om zichzelf te zijn. Als je niet jezelf bent, hoe kun jij dan de juiste match vinden? Iedereen heeft imperfecties en juist deze imperfecties maken een mens zo leuk en interessant. Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk.

pre-première van Rokjesdag

Na afloop van de succesvolle pre-première van Rokjesdag werd er onder alle aanwezigen een meet & great met Manuel en Geza verloot. Dit bekende duo kreeg na afloop alle singles op de dansvloer bij de zeer geslaagde afterparty. De armen in de lucht en de voeten van de vloer: de sfeer zat er goed in! Ook al stalen deze knappen koppen op voorhand al de show, er werd nog steeds gekletst, gelachen en geflirt. De singles hoefden zich maar op één ding te focussen, namelijk: elkaar. De service was perfect en de locatie was prachtig; gratis drankjes, heerlijke snacks en een spetterend uitzicht over het water. Dit goed georganiseerde event was van het begin tot het einde een groot succes. De romantiek van de film gaf veel singles een duwtje in de rug en nieuw gevonden inspiratie om van Valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken en de zoektocht naar de ware door te zetten.

Rokjesdag Pre-Première


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info