Bijeenkomsten Lexa / Home / Lexa Events / Ga met Lexa mee naar de zon!
share on facebook

Ga met Lexa mee naar de zon!

Getty Images

Lexa weet haar singles dit jaar wederom te verwennen. Naast dat er gedurende het hele jaar events door heel Nederland worden georganiseerd, kun je nu ook met Lexa op zomervakantie! En niet zo maar ergens naartoe.. wij gaan deze zomer naar Corsica! Had jij nog geen plannen voor eind augustus? Maak je dan klaar voor 100% fun, 100% single en 100% genieten op een idyllische locatie. Dat allemaal voor nog geen 600 euro! Een vakantie vol leuke activiteiten, de beste feestjes en heel veel leuke mannen.

awaytomeet-illustration3

Vanaf 28 augustus t/m 4 september zijn we op het prachtige eiland Corsica in het Belambra beach resort in Borgo. Het resort ligt dichtbij het strand. Tijdens deze vakantie organiseren we talloze activiteiten van nachtenlang feesten tot aan lekker relaxen aan het strand onder de Corsicaanse zon!

DE AANBIEDING VAN LEXA:

× Accommodatie voor 2 personen in vrijstaande bungalows met privéterras en keuken. Iedereen heeft zijn eigen (gesloten) ruimte , alleen de badkamer is gedeeld. Wees gerust; vrouwen worden ingedeeld bij vrouwen.

× Bootreis: Nice – Bastia op 28 augustus (vertrek 15:00 / aankomst 20:30) en Bastia – Nice op 4 september (vertrek 08:00 / aankomst 13:30). De shuttle tussen de haven van Bastia en het resort in Borgo is inbegrepen.

× Ontbijt, diner en feestjes tot diep in de nacht.

× Open bar formule: Onbeperkt drankjes bestellen gedurende de hele week (met uitzondering van champagne, cognac en een selectie van cocktails… maar maak je geen zorgen: mojito’s zijn bij de prijs inbegrepen!)

× Een programma met 24 activiteiten die je onbeperkt kunt doen

× Borrels in de lounge en beach bar met leuke spelletjes om het ijs te breken

× Een team van leuke hosts die dag en nacht tot je beschikking staan

× Een goodiebag vol met verassingen

× En nog veel meer!

awaytomeet1

Kort samengevat: Wij zorgen voor alles! Jij hoeft alleen je reis naar de haven van Nice te boeken zodat op je tijd met de boot kunt meevaren. Hier zullen alle singles zich verzamelen zodat de week vol met zon, feesten, leuke activiteiten en natuurlijk niet te vergeten… dates, kunnen beginnen!

En het beste van alles? Wij gaan deze vakantie vieren met singles uit heel Europa!

Klinkt dit als precies als een vakantie waar je naar op zoek was? Boek nu voordat het te laat is!Deze aanbieding is zo’n succes dat we alleen nog plek hebben voor een paar vrouwen! Wil je liever niet alleen komen? Dan kan je 3 single vriendinnen meenemen. Ze hoeven niet eens Lexa members te zijn. Meld jezelf en je vriendinnen aan en heb de tijd van je leven in Corsica!

Een weekje zon, een weekje #awaytomeet!

awaytomeet-illustration2

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info