Bijeenkomsten Lexa / Home / Lexa en Ik / Optimaliseer jouw profiel op Lexa
share on facebook

Optimaliseer jouw profiel op Lexa

Getty Images

Welkom op Lexa! Heb jij zojuist een profiel aangemaakt en wil jij zo snel mogelijk een leuke date scoren? Zorg er dan voor dat jouw profiel op Lexa zo compleet mogelijk is. Met een volledig profiel laat jij zien dat je zin hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en is het voor de ander sneller duidelijk wat voor leuk type jij bent! Mensen die alles hebben ingevuld krijgen 15 keer meer bezoekers. Wij willen jou daarom graag helpen met het optimaliseren van jouw profiel.

Stap 1. Gebruikersnaam

De eerste stap in het optimaliseren van jouw profiel is het kiezen van een opvallende gebruikersnaam. Jouw gebruikersnaam is het eerste wat anderen zullen zien. Met een leuke en pakkende gebruikersnaam vergroot je de kans dat iemand op jouw naam klikt om een kijkje te nemen op jouw profiel.

profielfoto

Stap 2. Foto’s

Uit onderzoek is gebleken dat members met duidelijke foto´s van zichzelf tot 7 keer meer reacties ontvangen dan members zonder (profiel)foto. Kies een recente foto van jezelf die echt laat zien hoe jij er nu uitziet. Kies een lachende foto waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is en een foto waarop je volledig zichtbaar bent. In je albumfoto´s kun je tevens foto´s toevoegen waarop je bijvoorbeeld een van je hobby´s aan het uitoefenen bent.

foto

Stap 3. Profieltekst

Zorg ervoor dat jij een opvallende profieltekst schrijft zodat jij opvalt tussen andere members. De profieltekst is een van de eerste delen die anderen onder ogen krijgen, dus een goede manier om een verpletterende eerste indruk achter te laten! Schrijf een pakkende headline en hou jouw beschrijving kort en bondig. Potentiele flirts willen over het algemeen geen niet direct al een lap tekst te lezen.

Profieltekst

Stap 4. Algemene informatie

Om jouw profiel op Lexa te optimaliseren is het belangrijk dat jij de algemene vragen op jouw profiel beantwoordt. Wat is jouw beroep? Wat zijn jouw interesses? Zo kunnen geïnteresseerden al gauw een algeheel beeld van jou schetsen en hieruit opmaken of jij zijn of haar type bent. Lexa wil graag een veilige date-omgeving bieden, dus plaats niet direct contactgegevens zoals een telefoonnummer of een adres. Zo kunnen problemen voorkomen worden.

Algemene info

Stap 5. Love Your Imperfections

Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk. Veel mensen proberen online een perfect plaatje van zichzelf te schetsen. Dit is helemaal niet nodig, niemand is perfect. Jouw imperfecties maken jou uniek. Schaam je daarom niet en laat anderen weten wat jouw imperfecties zijn!

LYI

Stap 6. Meer over jou

Vertel de bezoekers van jouw profiel wat meer over jouw persoonlijkheid en jouw interesses, bijvoorbeeld over jouw lievelingsboeken of jouw favoriete reisbestemmingen. Benadruk jouw kwaliteiten, maar ben eerlijk over jezelf. Zoals men altijd zegt: eerlijkheid duurt het langst. Onwaarheden vertellen heeft nadelige gevolgen, voor zowel jou als jouw flirt. Blijf dicht bij jezelf, je bent al leuk genoeg!

Meer over mij

Stap 7. Jouw droomdate

Voor een geoptimaliseerd profiel is het belangrijk dat jij jouw perfecte man/vrouw omschrijft. Dit is mogelijk in de categorie ‘mijn date’. Heeft hij/zij bruine of blauwe ogen? Heeft hij/zij al kinderen? Als jij dit gedeelte volledig invult, kan er makkelijker een match worden gevonden.

Droomdate

Stap 8. Word member

Op het moment dat je staat ingeschreven op de website ben jij een gratis member. Met dit membership kun je een profiel aanmaken, de standaard zoekopdrachten gebruiken en profielen bekijken. Nadat jij je hebt ingeschreven kun je jouw gratis membership om laten zetten in een Full Membership. Met een Full Membership kun je bijvoorbeeld gebruik maken van LexaMessenger, persoonlijke fotoalbums bekijken, berichten lezen en verzenden, noem maar op!

 

Member

Veel dateplezier!

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info