Bijeenkomsten Lexa / Home / Community / BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY
share on facebook

BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY

Logo-Lexa 2015

Bij lexa.nl heb je meeste manieren om een date te vinden! Daarom hebben wij nu de special aanbieding op BLACK FRIDAY TOT EN MET CYBER MONDAY. meld je nu aan en krijg 50% korting op jouw gekozen Membership. Dus waar wacht je nog op. Vind jouw date op lexa.nl.

Deze speciale aanbieding is alleen geldig van donderdag 23 november 2017 van 17:00 uur t/m dinsdag 28 november 09:00 uur voor iedereen die zich inschrijft en binnen 48 uur een Membership aankoopt. Deze aanbieding zal in één betaling worden gefactureerd. Aan het einde van de eerste contractperiode zal je Membership automatisch maandelijks worden verlengd met een termijn van 1 (één) maand volgens de voorwaarden van het standaard Membership. Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina ‘Mijn instellingen & Membership’. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met enige andere aanbieding of promotie.

Aarzel niet langer en pak deze aanbieding van 50% korting! Schrijf je nu in bij Lexa.nl.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info