Ik ben al member Schrijf je in

Ben jij op zoek naar een date in Amsterdam?

Op Lexa komen er dagelijks honderden singles bij.

Schrijf je nu gratis in en ontmoet net zoals zij andere leuke singles door heel Nederland!

Schrijf je gratis in

Dating in Amsterdam

Grachten, prachtige gevels, scheve huisjes en meer fietsen dan mensen. Kan jij raden over welke stad wij het hebben? Juist. Amsterdam. Onze hoofdstad kan zich rekenen tot een van de mooiste steden van de wereld. Iedere wijk heeft zijn eigen karakter en toeristen komen van heinde en verre om dit met hun eigen ogen te bekijken. De stad lijkt klein, maar ongelofelijk veel mensen mogen Amsterdam hun thuis noemen. De restaurants en kroegjes zitten vrijwel iedere week vol met inwoners van de stad die gezellig bij elkaar komen. Het is dan ook niet moeilijk om in Amsterdam nieuwe mensen te leren kennen!

Wil jij, net als vele anderen, ook in contact komen met nieuwe mensen uit Amsterdam? Heb jij misschien zelfs wel interesse in een nieuwe liefde? Neem dan eens een kijkje op een van de datingsites die Nederland te bieden heeft. Wil jij een ruime keuze hebben, kies dan voor een datingsite met een hoog bezoekersaantal. In Nederland is Lexa de datingsite met de meeste bezoekers per maand en mag zich sinds 2012 de beste datingsite van ons land noemen. Dit zou dus weleens een goede keuze kunnen zijn.

Wil jij daten met iemand uit Amsterdam? Geef dan op een van de datingsites aan dat jij op zoek bent naar iemand uit deze stad. Zo worden alleen alle inwoners van Amsterdam aan jou getoond en kan jij met hun chatten en misschien wel daten bij een leuke hotspot in Amsterdam. Omdat er ontelbaar veel leuke plekken in Amsterdam te vinden zijn, hebben wij er een paar voor je uitgelicht. Check het lijstje hieronder voor dating hotspots!

Hotspots in Amsterdam

De Jordaan

Voor menigeen bekend van alle liedjes. Deze oude volksbuurt is een erg populaire plek om te daten. De keuze is reuze, van bruine kroegen als Cafe ’t Smalle tot aan hippe kroegen als Finch. Als je samen met jouw date door de Jordaan loopt, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan Café Nol. Jordaans genieten. Jij en jouw date gaan een leuke avond tegemoet in deze kroegen!

De Pijp

De Pijp is razend populair onder jongere Amsterdammers. Heb jij iemand ontmoet op een van de online datingsites en wil jij indruk maken via chatten? Vraag hem/haar dan mee op date naar een restaurantje in de Pijp. Dit valt sowieso goed in de smaak. Weet je niet welke van de vele hotspots in de Pijp jij moet kiezen? De Wasserette is leuk voor een broodje, Het Paardje voor een drankje en Boca’s voor een diner.

West

Amsterdam-West is upcoming! Wat wil je, met al die leuke, nieuwe hotspots. Een leuke plek in West om te daten is de Foodhallen. Kies binnen uit een van de vele ‘mini’-restaurantjes en drink een lekker speciaalbiertje. Hartstikke leuk!

Negen Straatjes

Wil jij met jouw nieuwe lover die jij hebt ontmoet op een datingsite lekker over de Negen Straatjes slenteren? Een erg leuk idee. Willen jullie even rust? Ga dan lekker een broodje eten bij Singel 404 en doe een drankje bij Brix aan de bar.

Noord

Steek het IJ over en ontdek Noord met jouw date! Noord krijgt steeds meer vorm en er zijn er gave plekken te vinden. Café de Ceuvel of de Tolhuistuin zijn erg goede plekken om elkaar beter te leren kennen.

Events om singles te ontmoeten in Amsterdam

Koningsdag

Een prachtige dag om in Amsterdam te zijn. De stad kleurt Oranje en loopt over van de leuke feestjes. Dit is de uitgelezen dag om nieuwe singles te ontmoeten. Heb jij al een leuke date gescoord op een van de datingsites, maak er dan deze dag samen een feestje van!

Gay Parade

Een dag in het jaar dat de stad van de homo’s is. Zij maken al feestend een boottocht door de grachten en het is prachtig om te zien en mee te maken. Ben jij gay, dan is deze dag perfect voor gay dating. Vind een leuke man of vrouw, sleep hem/haar op een boot en leer elkaar wat beter kennen. Deze date wordt gegarandeerd een succes.

Amsterdam Dance Event

5 dagen, 80 clubs, 300 events en over 2000 DJ’s. Amsterdam Dance Event is de perfecte week om nieuwe singles te ontmoeten. Bezoek een van de feestjes met jouw vrienden of met jouw date die aan jou vertelde op de chat van een datingsite dat hij/zij het ook cool vond om naar ADE te gaan. Dance like nobody is watching!

Ontmoet andere singles

Dating in Zoetermeer

Zoetermeer is een gezellige stad aan de rand van Den Haag. Zoetermeerders noemen de stad met lichte… Lees meer

Dating in Delft

Zo veelzijdig als Delft zijn maar weinig steden. De gezellige stad die zo handig tussen Den Haag en… Lees meer

Dating in Almere

Welkom in een van de leukste steden van Flevoland: Almere! De stad heeft een korte geschiedenis en… Lees meer

Dating in Alkmaar

Alkmaar is een gezellige stad in de kop van Noord-Holland. Alkmaar wordt wereldwijd geroemd om de… Lees meer

Dating in Limburg

Wil jij graag met iemand op date die jij hebt leren kennen via chatten op een datingsite, maar heb… Lees meer

Dating in Utrecht

Utrecht, het hart van Nederland. Het mag dan wel een kleine provincie zijn, maar er is genoeg te… Lees meer

Dating in Noord-Holland

Denk je aan Nederland, dan denk je aan Noord-Holland. Huizen met gevels waarvan de een nog mooier… Lees meer

Dating in Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Cliché, maar waar! Naast wandelen door de prachtige landschappen… Lees meer

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info