Ik ben al member Schrijf je in

Wil jij leuke singles ontmoeten in Flevoland? Schrijf je dan nu in bij Lexa!

Op Lexa komen er dagelijks honderden singles bij.

Schrijf je nu gratis in en ontmoet net zoals zij andere leuke singles door heel Nederland!

Schrijf je gratis in

Dating in Flevoland

Waar vroeger de Zuiderzee was, is nu Flevoland. Flevoland is de jongste provincie van Nederland waar je moet zijn als je toe bent aan rust. Deze aantrekkelijke polderprovincie kenmerkt zich door uitgestrekte vlaktes en een moderne en strakke indeling. Het is (nu nog) een van de dunst bevolkte provincies van Nederland, maar dat betekent niet dat het niet levendig is! Flevoland heeft gezellige dorpen en steden, zoals Almere, Dronten, Urk en Lelystad. Deze plaatsen liggen midden in de natuur en worden omringd door water, zoals de Oostvaardersplassen en de Lepelaarsplassen. Je kunt wel verwachten dat de provincie erg populair is onder mensen die van watersporten, fietsen of wandelen houden. En dat niet alleen: Flevoland is ook het thuis van een aantal grote Nederlandse attracties, waaronder Walibi World! Met andere woorden, Flevoland is dé provincie om te daten!

De vraag is alleen, hoe kom je in contact met leuke singles in Flevoland? Een van de manieren om singles te ontmoeten is via een datingsite. Maar welke datingsite kies je? Er zijn er zo veel, dat het kan zijn dat je de bomen door het bos niet meer kan zien. Het is een goed idee om te gaan voor een populaire datingsite, je dan een ruime keuze aan singles hebt en het bezoekersaantal. Een grote kans op een date dus! In Nederland is Lexa het populairst. Inschrijven op deze datingsite is erg makkelijk. Zorg voor een leuke foto op jouw profiel om op te vallen tussen al die andere leuke singles en geef aan dat je op zoek bent naar een date in Flevoland. Heb jij iemand gevonden waarvan jij denkt dat hij/zij bij jou past, dan kan je een chat starten om elkaar wat beter te leren kennen. Wie weet heb jij binnenkort een date! Om jou een handje te helpen hebben wij een aantal ideeën voor een leuke date in Flevoland op een rijtje gezet.

Ideeën voor een leuke date na contact op een datingsite

Zeilen op het IJsselmeer
Daten op het water is altijd een goed idee. Aan trouwen trekken en relaxen op een bootje, terwijl het briesje door je haar waait. Ontspanning op ten top! Zeilen op het IJsselmeer is een goede manier om elkaar te leren kennen. Nu maar hopen dat jij een gezellige date te pakken hebt, je bent voorlopig nog niet aan de kant..

Attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen
Walibi Holland is het grootste pretpark van de Benelux. Het park kent tientallen attracties, waaronder zes indrukwekkende achtbanen. Een date voor mannen en vrouwen die gek zijn op snelheid! Daten in een attractiepark is origineel en zorgt gegarandeerd voor een hoop plezier. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een adrenalinekick de kans op een succesvolle eerste date sterk vergroot. Dus hup, die Goliath in, jullie twee!

Lowlands in Biddinghuizen
Op het terrein van het avontuurlijke attractiepark Walibi Holland wordt iedere zomer ook een van Nederlands leukste en bekendste popfestivals georganiseerd, namelijk Lowlands! Hier kun je drie dagen genieten van verschillende muziekgenres, van rock tot pop tot dance. Er zijn 8 verschillende podia en tenten waar jij de shows kan aanschouwen. Ook zijn er naast de muziekpodia nog vier culturele podia aanwezig. Samen naar Lowlands is een date om nooit meer te vergeten.

Aviodrome in Lelystad
Het lucht- en ruimtevaartmuseum Aviodroom is gevestigd op de luchthaven van Lelystad. Heeft jouw date op een datingsite aangegeven dat hij of zij groot fan is van vliegtuigen, dan zit je hier helemaal goed! Er is een hoop te doen, zoals leren vliegen in een vluchtsimulator, meer dan 100 vliegtuigen van binnen bekijken (ja, zelfs de cockpit van een Boeing 747) of een echte vlucht boven Aviodrome maken. Daten in Aviodrome is leerzaam, gezellig en origineel!

Bataviawerf in Lelystad
Ook een date op de Bataviawerf is speciaal! De Bataviawerf haalt geschiedenis weer boven water. Het is een scheepswerf waar het schip ‘de Batavia’ is gereconstrueerd, een schip van de Gouden eeuw dat een grote rol heeft gespeeld in onze geschiedenis op zee. Je kan een rondleiding krijgen over de werf of op het schip, maar je kan ook zelf op ontdekkingstocht gaan.

Tulpenfestival
Heb je een mooie dag in het voorjaar te pakken, neem jouw date dan mee naar het Tulpenfestival! De tulpenroute in de Noordoostpolder is met meer dan 100 kilometer de langste aaneengesloten route van Nederland. De enorme tulpenvelden is met al haar kleuren een romantisch gezicht en zorgt voor het ultieme lentegevoel. Als afsluiter een bosje tulpen plukken in de Tulpenpluktuin. Zo kun jij de mooi herinnering van deze dag mee naar huis nemen!

Ontmoet andere singles

Dating in Leeuwarden

Welkom in Leeuwarden, Fryslân boppe! Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland en de… Lees meer

Dating in Ede

Ede is al sinds jaar en dag een populaire plek onder de natuurliefhebbers. Deze gemeente ligt… Lees meer

Dating in Deventer

Welkom in Deventer, één van de vijf oudste steden van Nederland. Deze Hanzestad aan de IJssel was… Lees meer

Dating in Almere

Welkom in een van de leukste steden van Flevoland: Almere! De stad heeft een korte geschiedenis en… Lees meer

Dating in Alkmaar

Alkmaar is een gezellige stad in de kop van Noord-Holland. Alkmaar wordt wereldwijd geroemd om de… Lees meer

Dating in Utrecht

Utrecht, het hart van Nederland. Het mag dan wel een kleine provincie zijn, maar er is genoeg te… Lees meer

Dating in Noord-Holland

Denk je aan Nederland, dan denk je aan Noord-Holland. Huizen met gevels waarvan de een nog mooier… Lees meer

Dating in Gelderland

Gelderland is een van de mooiste provincies van Nederland. Je vindt hier oude steden als Arnhem en… Lees meer

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info