Lexa / Edito / Single op een festival
share on facebook

Single op een festival

In mei is de on-officiële start van het festivalseizoen. In Nederland hebben we een overvloed aan festivals met door het hele land. Elk weekend zijn er deze zomer meerdere feestjes en festivals. Deze verschillende festivals trekken een groot scala aan bezoekers. Van hippies tot punkrockers en van dansfanaten tot yuppen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het stikt er van de singles. Perfect terrein om opzoek te gaan naar een leuke date! Alleen, hoe ga je te werk?

Goeie outfit
Tijdens het festival is het jouw tijd om te shinen. En het leuke is, op een festival is geen één outfit te gek. Wanneer het weer dan ook nog eens meewerkt heb je geen enkele reden om die mooie crop top of dat sexy jurkje in je kast te laten hangen.

Wees assertief
Neem zelf ook initiatief. Wanneer jij die leuke single spot, hoef je niet te wachten tot hij of zij naar jou toe komt. Je kunt ook prima zelf een praatje maken. Zeker op festivals wordt dit enorm gewaardeerd.

Drankje aanbieden
Mannen opgelet: bied een vrouw een drankje aan. Wanneer jullie gezellig staan te kletsen wordt het altijd gewaardeerd wanneer je vraagt of ze iets wil drinken. Het is wel een absolute no go om haar om een muntje te vragen en wanneer zij dit aanbiedt, bedank je vriendelijk.

Dronken is niet chique
Voor beide geslachten: verwacht niet dat je een goeie indruk maakt wanneer jij stomdronken over het festival terrein waggelt. Het is niet sexy, niet interessant en al helemaal niet chique wanneer jij laat zien dat je geen maat kan houden.

Neem kauwgom mee
Een must have voor alle singles op een festival: kauwgom. Perfect wanneer jij net een biertje hebt gedronken en een sigaret hebt gerookt en plots de vlam van je dromen tegenkomt. Voorkom een slechte adem en neem snel een kauwgompje voordat je er op af stapt.


Waar wacht je nog op? Waar wacht je nog op?

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info