Lexa / Edito / LEXA.NL GEEFT SINGLES ‘BESTE DATE GARANTIE’ OF GELD TERUG
share on facebook

LEXA.NL GEEFT SINGLES ‘BESTE DATE GARANTIE’ OF GELD TERUG

Datingsite Lexa.nl biedt al haar members iets nieuws en introduceert de ’Beste Date Garantie’. Dit betekent dat members van Lexa.nl die na 12 maanden nog geen date hebben gevonden, hun geld terugkrijgen. Lexa.nl biedt steeds innovatievere manieren om singles met elkaar in contact te brengen en de ‘Beste Date Garantie’ vloeit voort uit het vertrouwen in de effectiviteit van Lexa.nl.  

Wat is de ‘Beste Date Garantie’ nou precies?    
Alle Lexa members die na 12 maanden actief gebruik hebben gemaakt van de site, zich aan de voorwaarden hebben gehouden en het desondanks niet gelukt is om een leuke date te vinden, krijgen hun geld terug. Iedereen die zich bij Lexa.nl inschrijft komt in aanmerking voor deze ‘Beste Date Garantie’.

Serieus aanbod?
Lexa.nl heeft vooraf haar ‘Beste Date Garantie’ uitgebreid getest en alle voorwaarden zijn meetbaar en door een gemiddelde internet-dater prima haalbaar. Met een database van 1,6 miljoen singles doet Lexa.nl elke dag weer haar uiterste best om zoveel mogelijk vrijgezellen aan een leuke date te helpen. Vele duizenden singles vonden deze al via Lexa.nl en daarom durft Lexa.nl het aan om een ‘Beste Date Garantie’ te garanderen. Alle voorwaarden rondom de ‘Beste Date Garantie’ staan op Lexa.nl.


Waar wacht je nog op? Waar wacht je nog op?

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info