Alle info over de Lexa Badge

Met de Lexa Badge zie je in één oogopslag welke Lexa-members serieus zijn en hoffelijk in de communicatie op de service. Een echte gentleman, gemotiveerd, met een volledig ingevuld profiel, die jou persoonlijke en oprechte berichten stuurt.

Omdat het in eerste instantie om jou als vrouw gaat, heb je de mogelijkheid om te bevestigen of de members met een Lexa Badge zich ook echt correct gedragen naar jou toe. Zo kun je deze mannen het Lexa Badge Certificaat toekennen.

Hoe herken je een echte gentleman?

Op Lexa.nl is een echte gentleman een Member die zijn profiel met aandacht en zorg heeft ingevuld (foto's, omschrijving, zoekcriteria), die onze tutorials heeft bekeken en ons handvest heeft ondertekend.

Een echte gentleman verstuurt volledig geschreven berichten, dus iets uitgebreider dan alleen maar 'hi' of ‘hoi'. Hij schrijft originele berichten, dus niet knippen-plakken, beperkt het gebruik van (dubieuze) emoji's en kan tussen de regels (en de stilte) door lezen. Kortom, een eerlijke en respectvolle single die begrijpt dat het bij een mooie ontmoeting vooral gaat om wederzijds respect.

Man

Hoe krijg je de Lexa Badge ?

 
  • Vul alle criteria van de Lexa Badge in
  • Schrijf een profieltekst
  • Ontvang positieve beoordelingen van de Lexa-singles over de afgelopen maand
x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden. Meer info