Ik wilde helemaal geen relatie!

De meeste mensen melden zich aan bij een datingsite om een relatie te zoeken. Maar pas op! Ook als je gewoon uit nieuwsgierigheid jezelf aanmeldt, kun je voor je het weet oog in oog staan met de liefde van je leven. Dit overkwam Gert  en Monique.

De meeste mensen melden zich aan bij een datingsite om een relatie te zoeken. Maar pas op! Ook als je gewoon uit nieuwsgierigheid jezelf aanmeldt, kun je voor je het weet oog in oog staan met de liefde van je leven. Dit overkwam Gert en Monique.
Gert vond de eerste stappen op Lexa.nl maar wat spannnend. “Ik had net een relatie van 13 jaar achter de rug en wilde gewoon wat lol, geen relatie. Heel leuk om te zien, al die vrouwen die zichzelf spontaan aanbieden. Niets moet, alles mag”. Gert ziet internetdating als een extra mogelijkheid om met mensen in contact te komen. “Nieuwe mensen kun je ontmoeten in de kroeg, op je werk of via vrienden. Maar nu dus ook online”.

Nieuwsgierig
Voor Monique was het anders. Eén van haar beste vriendinnen had net een langdurige relatie verbroken en liep al maanden met haar ziel onder haar arm. “Opeens kwam ze heel opgetogen binnen en had het alleen maar over nieuwe interessante mannen. Ik vond dat niets voor haar. Bleek dat ze heftig aan het internetdaten was”. Monique werd nieuwsgierig naar wat haar vriendin dan uitspookte op Lexa.nl en ging rondneuzen. Zelf was ze niet op zoek, ze had immers al een relatie. Al was dat schip eigenlijk al gestrand. Om het profiel van haar vriendin te zien moest ze zich echter aanmelden en toen begon het grote avontuur. Haar nieuwsgierigheid werd gewekt en ook Monique maakte een profiel aan. Al vrij snel had ze contact met Gert en ze viel als een blok voor hem.

Accent
Gert en Monique mailden en chatten drie maanden lang voordat ze elkaar zagen. Wel hadden ze al een paar keer gebeld. Monique was gelijk overdonderd door zijn stem ”Zo’n mooie stem. Wel schaamde ik gelijk voor mijn Limburgse accent. Gert bleek dat juist wel heel aantrekkelijk te vinden”.

Italië
Al snel volgde de eerste afspraak. Daarna was het voor Monique duidelijk: dit is hem. Gert had wat langer de tijd nodig. Hij ging ook gewoon verder met daten. Monique: “Ik trok dat zo slecht. Maar ik zei er niets over tegen Gert”. Uiteindelijk sluimerde er ook iets bij Gert. Na vijf weken vroeg hij Monique mee naar het vakantiehuis van een kennissen in Italië. “Het was een mooie avond. We zaten op een terras dat uitzicht had over de stad. Het schemerde al en opeens vlogen er allemaal zwaluwen over. In de stad onder ons zong iemand een aria. Het was prachtig! Ik dacht: het kan niet anders dan dat deze vrouw de ware is”.

Getrouwd
Na Italië ontwikkelde de relatie zich vrij snel. Na zeven maanden gingen ze samenwonen en een jaar later zijn Gert en Monique getrouwd.