Femme & Nick

Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
Een maand later na de eerste Lexa-app. Het was warm weer en na mijn werk vroeg ik Nick de Irisch Mist mee te nemen, dan kreeg hij mijn lokatie. Toen ik hem aan zag komen had hij twee glazen en een handdoek meegenomen. Ik hou van mannen die verder kunnen denken dan alleen de gegeven opdracht uitvoeren.
Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
Alles wat Nick in zijn profiel had staan trok mij aan. Ik was naar iedere man die mij een berichtje stuurde kort en afstandelijk. Ook naar Nick, maar Nick bleef positieve berichtjes sturen en op mijn ‘deur’ bonken.
Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
Komende Kerst gaan Nick en ik naar Kaap Verdië op vakantie. En omdat we relatief vlak bij elkaar wonen verblijf ik momenteel meer in zijn huis dan in het mijne.
Wat zijn de kleine (of grote) compromissen die hebt moeten maken voor je relatie?
Tot op heden geen compromissen, alles tot veel gaat automatisch en ontspannen alsof het de gewoonste zaak is en we al heel lang samen zijn.
Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
Ik ben mezelf, zijn zonnestraaltje, mijn glimlach van geluk is meer dan genoeg.
Wat is het meest gekke wat je voor hem/haar hebt gedaan?
Hij heeft me op echte eieren gezet.
Wat is het leukste moment dat je samen met hem/haar hebt gehad?
We waren uiteten. Bijna klaar om naar huis te gaan. En hij gaat voor mij op een knie zitten. Mijn hart bonkt in mijn keel. Hij pakt mijn hand, steekt zijn hand uit en reikt mij iets aan, met de vraag “Lieve schat, wil jij een pepermuntje van mij”. Het plezier, het lachen, de reacties van de andere mensen in het restaurant.. geweldig.