Afgelopen week was de perfecte kick-off van het trouwseizoen. De open schoentjes, korte cocktailjurkjes en zwierige zomerhoeden konden weer uit de kast getrokken worden met dat prachtige weer. De zon heeft zich nu even verscholen, maar jouw weddingspirit blijft! Wedding season: de perfecte gelegenheid voor single socializing!

1. Gekoppel door vrienden

Een trouwdag staat volledig in het teken van liefde. Maar wat nou als jij alleen arriveert? Geen zorgen, jouw vrienden hebben talloze leuke andere vrienden die ze maar al te graag aan jou willen voorstellen. Op een liefdevolle dag als deze hangt de romantiek in de lucht. Want vergeet niet, die vrienden van jouw vrienden willen deze dag ook dolgraag met een lotgenoot spenderen.

2. ‘Kom je hier vaker?’

Een huwelijksdag is het uitgelezen moment om jouw flirtskills eens even flink bij te schroeven. Er zijn genoeg singles waar jij jouw oneliners op kan oefenen en je zult zeker niet de enige zijn. Als het bij de een niet werkt, kun je het altijd een tafeltje verder proberen. Let wel op: er bestaat een grote kans dat men elkaar kent.

3. Outfit scoren

Wedding season is jurkjes season! Zie dit als de perfecte gelegenheid om lekker uit te pakken. De jurkjes mogen uit de kast of zelfs beter, vervangen worden door nieuwe jurkjes! Ook de mannen kunnen zich weer gekleed als een ware 007 over de dansvloer voortbewegen. Pakje, strikje en glimmende schoentjes: de vrouwen zullen aan je lippen hangen!

4. Singlestafel

Zit jij aan de singlestafel? Zorg dan dat de wanhoop er niet vanaf druipt. Een plekje aan de singlestafel is namelijk bij uitstek de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. Maak er dus een positieve ervaring van! De andere singels voelen zich op dit moment net zo single, maar hebben ook net zoveel zin in een feestje als jij. Is dit niet het geval, dan kun je altijd nog van het eten genieten.

5. Vrijgezellenfeest

Hoor jij bij de bridalparty? Dan is het vrijgezellenfeest een bijkomend pluspuntje! De bruid of bruidegom gaat haar/zijn laatste moment van vrijheid beleven, maar voor jou is het de perfecte kans om volledig uit je plaat te gaan en er een heerlijk weekend van te maken. De andere singles zullen er hetzelfde over denken. Wat is wedding season toch een feest!