Tips om te verleiden2 minuten

Versieren hoef je niet alleen te doen

Versieren hoef je niet alleen te doen

Vind je het doodeng om in je eentje de versiertoer op te gaan? In dat geval moet je waarschijnlijk wat versterkingstroepen regelen. Roep bijvoorbeeld de hulp in van je beste vrienden.

Wat zijn de voordelen:

– Het vertrouwen. In een groep voelt iemand zich vaak een stuk zelfverzekerder. Omgeven door je vrienden, voel jij je vast meer op je gemak en durf je sneller de eerste stap te zetten.

– Een goed humeur. Wanneer je met je vriend(inn)en uitgaat, heb je het vaak goed naar je zin. Wanneer je ook nog eens extra lacht, dan blijk uit onderzoek dat je ook aantrekkelijker gevonden wordt.

– Binnen een groep is er altijd wel iemand die makkelijk contact legt en wellicht jouw potentiële date uitnodigt om bij jullie groep te gaan zitten. Wanneer jullie eenmaal naast elkaar zitten, dan wordt het eerste contact een stuk makkelijker.

Nadelen:

– De remmende werking. Soms zijn er dingen die je wel durft te doen als je alleen bent, maar niet als je vrienden erbij zijn. Sommige singles hebben het juist nodig om alleen te zijn om zich te kunnen laten gaan. Op die manier durven ze de eerste stap te  zetten en een gesprek aan te gaan met iemand.

– De competitie. In dit soort omstandigheden kan er concurrentie binnen de groep ontstaan, omdat de kans bestaat dat een paar (single) vrienden jouw potentiële date ook in het vizier hebben. De kans bestaat  dat er daardoor vriendschappen in gevaar komen. Het is aan jou om die concurrentie om te zetten in een gezonde competitie.

Schrijf je in op een datingsite
Er zijn vast genoeg vrienden die goede ervaringen hebben met een datingsite en waar ze vast ook een leuke date hebben gevonden. Bij Lexa.nl bijvoorbeeld staan ruim 1,9 miljoen singles ingeschreven. Er is dus genoeg keuze. Wanneer je bovendien met meerdere vrienden bij dezelfde datingsite staat ingeschreven, dan kunnen jullie:

– Elkaars contacten aanbevelen. Een leuke single man of vrouw die wellicht wel wat is voor één van je vriend(inn)en.

– Elkaar een handje helpen wanneer één van jullie iemand leuk vindt, maar zelf wat terughoudend is.

– Uitgaan met elkaar en singles die jullie op de site hebben ontmoet. Wie weet ontstaan er leuke vriendschappen of zelfs stelletjes.

Maar het beste argument blijft dat het gewoon superleuk is om je samen met je vrienden in te schrijven op een datingsite.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven