Verliefd worden4 minuten

Transformeer een date naar liefde

Transformeer een date naar liefde

Mannen, zó maak je van een date een relatie!
Dit meisje is écht leuk… Deze wil je houden, zo lang mogelijk. Hier vind je de 6 geboden om ervoor te zorgen dat ze na jullie eerste date(s) meer van je wil en bij je wil blijven!

1) Gij zult niet naar andere vrouwen kijken
Het zal lastig zijn de natuur te beïnvloeden, maar doe op z’n minst enorm je best om je interesse in (andere) vrouwen niet te laten zien. Je moet, zeker in het begin, echt laten zien dat je in háár geïnteresseerd bent en ervoor zorgen dat ze jou vertrouwt. Zeggen dat je van haar houdt en dan over je schouder die andere vrouw begluren, werkt niet. Openlijk flirten met andere dames op je Facebook of stilvallen in een gesprek met haar, omdat je oog valt op een mooie vrouw in de andere rij bij de supermarkt. Een opmerking als “Wow, heb je die chick gezien, echt een lekker ding” waar zij bij is, doet ook niet veel goed. Kortom, doe je best je interesse rond haar te laten draaien, of het in ieder geval daarop te laten lijken!
 

2) Gij zult alles over haar te weten komen
Overlaad haar met vragen over haar leven, haar dromen, haar verlangens, verleden, vrienden, familie en werk. Als het goed is, wíl je ook daadwerkelijk alles van haar weten en elke manier waarop je haar dat laat zien zal haar blij maken. Let vooral op dat je niet teveel of – erger nog – alleen over jezelf praat. En…. pay attention en onthoud wat ze zegt. Als je later terug komt op één van de dingen die ze verteld heeft, ga je zeker punten scoren.

3) Gij zult bij de les blijven
De nieuwe hond van haar beste vriendin, het werk van haar moeder, de tas waar ze van gedroomd heeft en de kapper die haar haar ‘verpest’ heeft door één millimeter teveel eraf te halen.. Hoe onbenullig misschien ook voor jou: luister er wel naar! Doen alsof helpt niet, dat hebben vrouwen door. Vind je haar echt zo te gek, dan zal je al haar lief en leed moeten aanhoren, van haar grootste ellende tot de kleinste, dagelijkse frustraties. Een vrouw waarnaar geluisterd wordt is een blije vrouw. Kun je nagaan hoe gek zij op de luisterende man zal zijn…!

4) Gij zult haar vertellen wat je voelt
Vrouwen vielen tot nu toe bij bosjes voor jou vanwege je tomeloze nonchalance en je mooie praatjes.. Veroveringen zonder gevoelens: it’s all over, want voor dit meisje wil je je masker laten vallen. Vertel haar wat je voelt, dat je verslaafd bent aan haar, dat je haar nooit meer kwijt wilt. Als dit oprecht is wat je voelt, zal ze geraakt zijn door je eerlijkheid.. Mits het gevoel dito is natuurlijk.. anders kan het ook wel een beetje eng gevonden worden.

5) Gij zult niet meer proberen om indruk te maken
Pak deze dame eens niet in door indruk te maken en in haar straatje te praten. Liefhebber van moderne kunst, je leest twee boeken per dag en uiteraard loop je, net als zij, ook 5 keer per week hard. Allemaal omdat zij dat interessant zou moeten vinden. Nee, dit keer ben jij jezelf. Bij wie moet ze anders de rest van haar leven willen blijven? Daarnaast is het veel makkelijker én leuker om jezelf te zijn!

6) Gij zult haar aan het lachen maken
Een vrouw die je aan het lachen krijgt, ligt al met één been in je bed. Dat klinkt banaal, maar werkt ook op langere termijn. Humor is superbelangrijk om iemand aan je te binden. Gebruik humor om het leven nóg mooier te maken, maar ook om ongemakkelijke situaties makkelijker te maken. Samen lachen of haar blij maken met jouw humor zal werken als lijm!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven