Sex2 minuten

Top 5 blunders tijdens een eerste nacht

Top 5 blunders tijdens een eerste nacht

Het moment is eindelijk daar.. Jullie zijn helemaal klaar voor de eerste nacht samen. De hele date was er al spanning, omdat jullie allebei wisten wat komen ging. Eindelijk boven barst het los. Maar dan gebeurt er iets, een stommiteit, waardoor jullie avontuurtje in een klap voorbij is. Jep, een seksblunder zit in een klein hoekje. No worries, het overkomt de beste, maar laten we hopen dat we ze nooit meer mee hoeven te maken!

1. Pfffft…

De lucht die per ongeluk mee naar binnen gekomen is, ontsnapt er weer uit. Met geluid. Awkwaaard! De vaginale scheet is iets waar vrouwen niks aan kunnen doen, maar het is niet bepaald charming. Jullie gaan door alsof er niets is gebeurd in de hoop dat het maar bij een keer blijft. Maar helaas, daar is er nog een, en nog een, en nog een. Dag hete seks.

2. Onverwacht bezoek

Jullie gaan zo in het moment op dat jullie geen idee hebben wat er om jullie heen gebeurt. Klopte er nou net iemand op de deur? Voor je het weet is het te laat en staat jouw huisgenoot en/of moeder en/of buurvrouw al binnen. Betrapt! Casual reminder: een slot op de deur laten maken.

3. Een snel einde

Misschien is het een tijdje geleden, misschien kon je gewoon echt niet meer wachten op het lichaam van jouw date te voelen, maar op een of andere moment hou je het al gauw niet meer. Je probeert het nog tegen te houden, maar voor je met je ogen kan knipperen is het kwaad al geschied. Een blunder, aangezien jouw date er net lekker in begon te komen.. Nou ja, een tweede ronde dan maar?

4. Kapitein van de rode zee

Wat een dubieuze vlek op het bed.. Oh mijn god, BLOOOOED, BLOOOOED! Nope, niemand is gewond, jullie eerste nacht samen bleek gewoon niet helemaal lekker getimed te zijn. Het is namelijk weer ‘de tijd van de maand’, een van de meest voorkomende seksblunders. Hé maar vergeet niet, echte schippers bevaren ook de rode zee.

5. Verkeerde gat

Na een heet voorspel gaat dan nu eindelijk het echte werk beginnen. Dan blijkt ineens dat, ondanks de nodige biologielessen, het soms toch lastig is om het juiste gaatje te vinden. Ongemakkelijk moment, aangezien er toch een duidelijk verschil is tussen de twee. Een daar van is waarschijnlijk niet het gaatje waar de vrouwen ‘m direct de eerste keer wil hebben. Een onderwerp voor later, amigo.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven