Verbeter je profiel2 minuten

Tips voor een pakkend profiel

Tips voor een pakkend profiel

Wat moet je allemaal in je online profiel zetten om in contact te komen met wellicht de date van je leven? Hoe spreek je de juiste en leukste singles aan?

Maak een compleet profiel
Overtuig met woorden en zorg dat je opvalt! Maak andere singles nieuwsgierig door een leuke tekst te schrijven en alles in te vullen. Een mooie foto van jezelf maakt het helemaal af.

Laat zien wie je bent
Zet jezelf treffend neer en benadruk je unieke eigenschappen met voorbeelden. Word je blij van een glas champagne op het strand of geniet je van hardlopen in de regen? Laat het iedereen weten!

Vertel wie je zoekt
Tot wat voor personen voel jij je aangetrokken? Laat het niet bij een opsomming van algemene (uiterlijke) eigenschappen als blond haar of ‘een slank figuur’.

Vertel wát je zoekt
Zoek je een vaste relatie of bijvoorbeeld een vriend(in) om af en toe mee te gaan eten?

Stel niet te hoge eisen
‘Blond haar, blauwe ogen, rokende vegetariër, liefst 1.76 m’. Hoe specifieker je eisen, hoe meer mensen je al bij voorbaat uitsluit.

Wees eerlijk
Lieg nooit in je profiel (dus ook niet over je leeftijd).

Nodig uit tot een reactie!
Stel een vraag in je tekst of vraag mensen te reageren op één van jouw typische trekjes. Laat de berichtenstroom maar komen!

Doe je best op je tekst
Spelfouten en slordige zinnen irriteren niet alleen je oud-leraar Nederlands. Blijf scherp en zorg dat je de aandacht vasthoudt.

Plaats een leuke foto
Een open deur, maar daarom niet minder belangrijk! Een profiel met foto levert 10 x méér reacties op. Dit waren een paar tips die handig kunnen zijn bij het aanmaken van je eigen online profiel. Het belangrijkste is dat je echt let op schrijffouten. Spelfouten staan hoog in de top 10 van ergernissen.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven