De jaren ’50 en de retro look zijn in de mode of de altijd hippe glamour- en ballerinalook. Je mooi maken voor jezelf, voor anderen of je gewoon lekker voelen.In dit artikel vind je een aantal nuttige tips voor het vinden van de juiste ondermode / lingerie. Lingerie is geen impuls aankoop maar juist iets persoonlijks en iets wat je echt mooi moet vinden! We geven je hierbij graag enkele tips om je te helpen bij het vinden van de juiste lingerie die jouw vrouwelijkheid accentueert en je vormen respecteert.

Mad Men
De serie Mad Men is echt een trendsetter op dit gebied! De laatste internationale beurzen bevestigen dit modeverschijnsel: de verheerlijking van het vrouwelijke, de jaren ’50 en de retro look zijn duidelijk in de mode. Met vooral een decolleté dat goed tot zijn recht komt, dankzij de bolvormige bh, perfect voor volle borsten. Voor de kleinere borsten zijn er de voorgevulde strapless bh’s die juist een vorm versterkt.
Durf ook gewoon uitdagende lingerie te dragen, brutaal en gedurfd. Naast de basiskleuren (zwart, donkergrijs, wit, camel), kunt je ook kiezen voor een elegante kleur (blauw, absint, lichtpaars.).

Glamour forever
Lingerie staat zeker voor elegantie en je voelt vaak in de juiste lingerie ook sexy. Dit seizoen is vooral de genaaide ondermode extra opvallend en dat gecombineerd met de kennis van de Franse korsetmakers en de hedendaagse textieltechnologie. Het resultaat? Een zeer geraffineerde lingerie die altijd de juiste pasvorm heeft.  
Rondere vrouwen kiezen voor een bustier die hun vormen optimaliseert, kanten strings en nauwe slipjes. We zijn terug in het luxe boudoir van de 18e eeuw! Lingerie die gezien mag worden.
Vrouwelijke singles die zich zorgen maken over hun ondermode kiezen voor de bh’s die de cup tot zijn recht doet komen (balconette, push-up, minimiser), zijden shorties en aantrekkelijke korsetten. En laten we de waardevolle details niet vergeten, zoals het borduurwerk, de steentjes en pareltjes en de zachte stoffen zoals het satijn en de mousseline of de zijde.

Sensueel ballet
Het effect van de Oscar winnende film Black Swan: we wagen ons aan de ballerina look!  Deze vrouwelijke invloedt houdt in: allerlei soorten body’s (kant, tule, zijde) die je onder blouses of kleine topjes draagt of rokken die met het volume spelen (stroken van verschillende doorzichtige stoffen), driehoekige bh’s en sexy slipjes (geschikt voor alle vormen), kousen die direct uit de film Flash Dance lijken te komen. Alles wordt tenslotte gecompleteerd door superzachte truitjes, perfect passende vestjes en cache-coeurs van kasjmier.
Laat je inspireren door dit artikel en koop eens wat moois voor jezelf. Of nog beter laat jouw kersverse date alvast weten wat je mooi vindt en wie weet?
Succes!