Verliefd worden3 minuten

Ik, verliefd?! Welnee… Of toch?

Ik, verliefd?! Welnee... Of toch?

Voel je kriebels, maar weet je niet zeker of het verliefdheid mag heten? Check hieronder de tien meest voorkomende symptomen. Lijd jij aan 1 of meer van die symptomen? Ga er vooral niet tegenin, maar geniet ervan!

Hij is de eerste én de laatste aan wie je denkt
Net voor je je ogen open doet en net voordat je ze voor de laatste keer sluit denk je aan hem. De koffie is nog niet klaar en je slaapmutsje nog niet op, maar hij zit in je hoofd en je glimlacht. Teken aan de wand.. je bent verliefd!

Je ontmoet hem elke dag weer voor de eerste keer
Sinds je die leuke single hebt ontmoet is hij niet meer uit je gedachten geweest. Zijn lach, zijn stem en zijn woorden draaien in carrousel door jouw hoofd dat ergens in de wolken zweeft. Kun je jullie laatste chat bijna letterlijk herhalen? Verliefdheid heeft je in haar greep.

Joepie, de werkweek begint!
Die rottige baas krijgt een suikerzoete ‘Goedemorgen’ en die eeuwig defecte fax krijgt een aai. Je voelt zelfs een soort genegenheid en menselijke warmte voor al die grijze collega’s en je fladdert over de afdeling. Guess what?! You are in love..

Je straalt
Onbekenden in de stampvolle metro worden getrakteerd op een stralende glimlach, je staat op voor mensen die jonger zijn dan jij en zelfs een uur vertraging haalt jou niet uit je hum! Dit kan maar 1 ding betekenen: Cupido heeft je te pakken!
 

Kinderlijk romantisch
Als een kind zo blij vlieg je door het leven en je hebt zin in leuke dingen! De spaghettiscène uit Lady en de Vagebond en het romantische verhaal van Alladin en zijn prinses Yasmine roeren je tot tranen van geluk. Geen twijfel mogelijk: je bent verloren!

Vergeten te eten
Duizelig kom je er aan het einde van de dag achter dat je al de hele dag niet hebt gegeten! Vijf kilo lichter sinds je hem kent? You are definitely in love! Wel gauw iets eten, want water en liefde alleen is niet genoeg.

Je voelt je… mooi en geweldig!
Voel jij je onweerstaanbaar, aantrekkelijk en stralender dan ooit? De kriebels laten je stralen en zorgen ervoor dat je je geweldig voelt! De aandacht van hem, maar ook de reacties van mensen om je heen en op straat doen hier nog een schepje bovenop. Geniet van deze mooie tijd!

De hoofdrol in je eigen musical
Chantal Janzen kan haar spullen pakken en Endemol moest eens weten. Jij leeft al zingend, fluitend en huppelend je eigen musical. Je hebt zin om de postbode te omhelzen, tilt de hond van de buren op voor een pirouette en je zingt hardop als je door de stad fietst. Het gekke is dat je helemaal niet van musicals houdt. Je kunt er niets aan doen: je bent nou eenmaal tot over je oren.

Vaarwel café, club en andere mensen
Kroeg, club of festival. Het kan je gestolen worden. Jij droomt weg bij gedachten aan dinertjes bij kaarslicht, avonden praten voor de haard en lange wandelingen langs het strand. Als je maar alleen met hem bent..

Vriendinnen op de tweede plaats
Sinds hij in je leven is, zijn jouw vriendinnen een beetje vergeten. Eerlijk gezegd is er maar één ding wat je wilt: bij hem zijn. Er is geen twijfel mogelijk: je bent ondersteboven en totaal in de wolken    !
Hou dat heerlijke gevoel vast!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven