Jij hebt net jouw vrienden uitgelaten na een gezellige avond eten en drinken. Waarom ging iedereen zo vroeg weg? Jij was nog helemaal niet klaar met de avond! Je besluit je nieuwe crush een berichtje te sturen. Jullie hebben inmiddels al een paar keer gedatet en sms’en de hele dag over en weer. Je laat in je bericht merken dat jij nog wel iets leuks wil doen en aast op een avondje samen. Al gauw krijg jij het volgende antwoord: « Ik ben met vrienden in een bar. Kom hierheen! ». HEEELP! De paniek slaat toe. Normaal ben jij op sms-gebied goedgebekt, maar weet je even niet wat je terug moet sturen.. Ben jij klaar voor the next level?

Meet the friends

Jullie kennen elkaar inmiddels al een paar weken en de klik is er. Je hebt echter nog niet de kans gehad om de inner circle te ontmoeten, aangezien jullie te druk bezig waren tussen de lakens met elkaar. De stress slaat toe, vrienden ontmoeten is niet niks..

Het is zeker waar dat ‘de vrienden ontmoeten’ een volgende stap is. Komt je bindingsangst opspelen? Maak je niet dik, het is maar een ministapje op de ladder. Je bent niet net ten huwelijk gevraagd! Dat gaat binnenkort ook nog niet gebeuren, aangezien dat ietwat vreemd zou zijn. Ben dus niet bang voor dat ene stapje, je staat nog niet bij het altaar!

Vallen jouw angstgevoelens in een andere categorie? Laat de stress varen en voel je gevleid! Blijkbaar vindt hij of zij jou zo leuk dat jij voorgesteld wordt aan de vriendenclub. Jouw crush wil met jou pronken en is ervan overtuigd dat jij goed in de smaak valt. Als hij er vertrouwen in heeft, moet jij dat ook hebben.

Relaxed nu? Top. Vrienden inkoppen wordt dus een eitje. Ben alleen niet te overmoedig, je bent het leukst als je gewoon jezelf blijft. Je valt al gauw door de mand als je je anders voordoet dan dat je bent.

Een gouden tip: vraag of jij ook iemand mee kan nemen. Het is altijd ontspannen om op zulke momenten een van jouw eigen vrienden in de buurt te hebben. Wie weet blijft hij of zij aan iemand anders van de vriendengroep plakken en is jullie volgende date een dubbeldate!