Tips om te verleiden3 minuten

Hoe krijg je de smaak van het verleiden weer te pakken?

Laura, 22/03/2019
Hoe krijg je de smaak van het verleiden weer te pakken?

Weer op de versiertoer: hoe pak je dat aan?
Je relatie is onlangs stuk gelopen of je bent net verhuisd naar een nieuwe plek. Either way: je moet weer opnieuw beginnen, ook met het opbouwen van nieuwe relaties en vriendschappen. En wil je weer een leuke man/ vrouw vinden, dan zal je ook je verleidings-skills weer op moeten graven! Daar gaan we..

Er op af!
Of je nou net verkast bent of na een lange relatie weer ‘op de markt’: de liefde zal niet opeens op je drempel staan en op je deur aankloppen. Treurend voor je TV ga je niemand ontmoeten, dus als je nieuwe mensen wilt leren kennen dan moet je je netwerk uitbreiden.
Logisch: hoe meer je uitgaat, hoe meer mensen je zult ontmoeten. En hoe meer mensen je kent, hoe meer mensen je via hen weer zult leren kennen. Vrienden van vrienden van vrienden ontmoeten is de beste manier om leuke mensen tegen te komen.
Met andere woorden: er op af! Niet alleen op heren/ dames afstappen die aan je wensenpakket voldoen, maar juist ook al die andere mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd of kring. Zij kunnen weer jouw gateway zijn naar al die leuke, interessante mensen voor een nieuwe relatie óf gewoon weer eens een leuke flirt om mee op te starten!

Verleiden is net als fietsen
Na een lange relatie of als je een tijd niet actief bent geweest, dan denk je dat je het niet meer kunt: flirten en versieren. Toch is het net als fietsen: echt verleren doe je het niet. Misschien dat je tijdelijk uit het veld geslagen bent, omdat je bij je vorige relatie dacht: ‘dit is het’ en toen bleek dat toch niet zo te zijn. Je moet alleen weer even op gang komen en durven op die fiets te springen!

De sprong wagen
Maar goed, hoe doe je dat weer, die sprong wagen? Wat zeg je dan en hoe breng je het? Vindt hij/ zij me misschien heel raar of dom of overdreven? Misschien kom ik wel enorm onzeker over en dat heeft hij/ zij natuurlijk door.. Dit zijn vragen die waarschijnlijk bij iedereen door het hoofd spoken in die situatie, maar tóch moet je die twijfels zien af te schudden en het gewoon doen! De eerste stap is altijd het moeilijkst, maar daarna zal je snel merken dat het natuurlijk(er) gaan. En als het allemaal weer een beetje soepel loopt, krijg je misschien zelfs weer lol in het spel dat verleiden heet.
Speel geen versierdersrol, dus doe niet te ‘slick’ en te zeker van jezelf om niet als arrogante of onbetrouwbare versierder te worden geïnterpreteerd. Laat jezelf zien als… jezelf! Jouw eigenaardigheden maken je alleen maar leuker en interessanter.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven