Tips2 minuten

Herfst: deprimerend of romantisch?

Herfst: deprimerend of romantisch?

Herfst is een jaargetijde waar de meningen behoorlijk over verschillen. Zo zijn sommige van mening dat het in de herfst maar een koude, regenachtige en vooral deprimerende bedoeling is. Anderen vinden het juist romantisch aangezien het sneller donker wordt, de temperatuur afneemt en het de tijd is om thuis gezellig kaarsjes aan te steken. Maar wat heeft de seizoenswisseling voor effect op daten?

De nadelen
Je hebt ’s avonds afgesproken voor een eerste date met die leuke jongen. Jullie wonen alle twee in andere uitersten van de stad dus er is besloten om halverwege af te spreken. Nog steeds een dikke 20 minuten fietsen voor jou. Je kijkt naar buiten en je ziet direct dat de weergoden je geheel in de steek laten. Het komt met bakken uit de lucht en het waait hard. Even op de fiets zit er dus niet in. Bovendien waait jouw zojuist perfect gestijlde haar alle kanten op en kom je sowieso aan met uitgelopen mascara tot aan je kin. Je zou een regenpak kunnen aantrekken, maar die gedachte verdwijnt al snel wanneer jij jezelf in gedachten super onhandig ziet stuntelen bij het uittrekken van het pak, net om de hoek van de kroeg. Je wilt natuurlijk niet dat iemand je ziet in dat afzichtelijke ding, en zeker je date niet! Liever reserveer je vooraf een taxi of neem je het openbaar vervoer. Het is misschien wat prijziger, maar je weet in elk geval zeker dat je droog aankomt.

Toch wel romantisch
Herfst hoeft jouw date niet alleen maar in de weg te zitten, je kunt ook gebruik maken van de veranderingen van de natuur. Ga bijvoorbeeld met jouw date het bos in om een wandeling te maken. Niets is mooier dan bomen die rood, geel en oranje gekleurd zijn. En wat is er nou romantischer dan samen met je date, hand in hand door een bos vol herfstkleuren te lopen? Na afloop bestel je in een knus café warme chocomel met slagroom en een stuk appeltaart. Op zo’n manier kan de herfst ook heel leuk zijn!  

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven