Lachen is goed voor je. Je versterkt je immuunsysteem en de eventuele spanningen in je lijf verminderen. Nu het langzaam weer kouder wordt en je vaak ’s morgens in het donker weggaat en ’s avonds weer in het donker thuiskomt, bestaat het gevaar dat je vaker chagrijnig bent. Dus is het belangrijk dat je met je partner zoveel mogelijk dingen onderneemt, waar jullie samen plezier aan beleven. Ze zeggen niet voor niets: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Lees snel onze tips.

Uitgaan
Ga lekker naar het theater voor een leuke show of jullie favoriete cabaretier. Ons land kent genoeg talentvolle cabaretiers waar jullie samen om kunnen lachen. Een andere mogelijkheid is de bioscoop. Er is vaak genoeg aanbod van leuke romantische comedy’s.
Samen genieten en lachen is toch het leukste wat er is?

Begin bij jezelf
Het klinkt misschien cliché, maar als jij vrolijk bent, dan heeft dat een positieve invloed op je directe omgeving. Ook is het tonen van een beetje zelfspot een goede manier om anderen aan het lachen te maken. Daar komt bij dat als je om jezelf kunt lachen, je ook gelijk een ontspannen sfeer creëert.
Neem jezelf niet al te serieus en zorg er dus ook voor dat het binnen een relatie ook af en toe mogelijk moet zijn om het leven niet al te serieus te nemen. Jullie hoeven niet gelijk zeven dagen aan één stuk door te feesten, maar wanneer je de dagelijkse beslommeringen met een beetje humor inziet, dan maakt dat het leven samen een stuk vrolijker.
Kortom: Het is belangrijk dat je binnen een relatie samen kunt lachen. Humor houdt een relatie gezond en ontwikkel je bovendien een bepaalde saamhorigheid.
Met de nodige humor en romantiek komen jullie deze ongetwijfeld druilerige en grijze herfst lachend door.
Succes!