Sex2 minuten

Favoriete plekken van de man om de liefde te bedrijven

Favoriete plekken van de man om de liefde te bedrijven

Een tijdje geleden heb jij een ontzettend leuke man ontmoet op Lexa.nl en inmiddels zijn jullie al op veel dates geweest. De afgelopen weken waren een wervelwind van leuke etentjes, drankjes in de stad en een paar heerlijke avondjes op de bank met jouw nieuwe crush. Over de seks valt ook zeker niet te klagen. Hij geeft jou een supergoed gevoel en jullie genieten ontzettend van elkaar. Natuurlijk is de seks nog hartstikke spannend. Maar stiekem heb jij het altijd al willen weten: wat vindt hij nu eigenlijk de leukste plekken om de liefde te bedrijven?

Gekke plekken

Natuurlijk heb jij ook wel eens nagedacht over seks op een bijzondere plek. Vaak zijn dit openbare plaatsen waar de spanning al snel stijgt omdat jullie op elk moment betrapt kunt worden. Denk bijvoorbeeld aan seks in de natuur, op een dakterras, in de bioscoop, in zee, in het vliegtuig of op je werk. Mannen zijn over het algemeen meer open over de gekke plekken waar zij wel eens seks zouden willen hebben. Maar is dit gewoon een flink potje stoer doen of zouden ze dit echt leuker vinden dan gewoon in bed? Net als jij vinden mannen het natuurlijk heel opwindend om de liefde te bedrijven op een plek waar het eigenlijk niet mag. En ja, met zo’n bonkend hart hebben jullie misschien wel de spannendste, maar waarschijnlijk niet de lekkerste seks.

Met het goede been uit bed stappen

Als de spannende plekken niet zijn favoriet zijn, waar bedrijft hij dan het liefst de liefde? Zowel mannen als vrouwen zijn het erover eens dat het goed is om soms de oude vertrouwde kaarten te husselen. Zoals het leuk is om verschillende standjes te ontdekken, is het ook leuk om eens van locatie te veranderen. Natuurlijk hoeven jullie niet meteen te gaan voor een lidmaatschap van de ‘mile high club’, maar een keertje ergens anders vrijen houdt het wel spannend. Alleen al binnenshuis zijn er genoeg plekken te verzinnen waar jullie elkaar helemaal gek kunnen maken. Praat er eens over met je crush en vraag hem waar hij graag met jou de liefde zou willen bedrijven. Misschien komt hij wel met een verrassend antwoord en daarnaast kan zo’n gesprek ook heel opwindend zijn. Eén ding is zeker: zijn favoriete plekken zijn altijd plekken waar jij je op je gemak voelt, zodat jullie volledig van elkaar kunnen genieten!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven