Maak van Valentijnsdag 2012 een romantische en ondeugende dag!
Clichés zijn voor Valentijnsdag wat kalkoen is voor Kerstmis: onmisbaar. Maar niets houd je tegen om de tradities een beetje op te spicen en voor een hogere temperatuur te zorgen..

Zeg vooral ja tegen clichés
Clichés zijn niet voor niets clichés. Het is niet zomaar dat bloemen, een diner bij kaarslicht, zachte muziek, chocolade, sieraden of weekendjes Venetië al eeuwen het hart van triljoenen vrouwen doen smelten. Hoe onorigineel ook, al deze tricks werken nog steeds om het romantische meisjeshart van elke vrouw te laten kloppen.
Goede tradities kun je beter behouden, maar je kunt er daar ook nog een persoonlijk sausje overheen gooien. Diner met kaarslicht te klassiek? Ga voor een picknick met kaarslicht voor de open haard. Venetië te standaard? Neem haar mee naar Praag, Marrakech of Buenos Aires. Maak zelf chocolaatjes in hartvorm. Sowieso doet iets zelfgemaakts het vaak erg goed. Wil je haar echt raken, lok haar dan naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst zagen of waar de first kiss plaats vond.

Mag het misschien een beetje meer zijn?
En dan komt het ondeugende gedeelte om de hoek kijken. Want waarmee gaan we de avond nu verder spicen? Na het diner, de chocolaatjes, kadootjes en de andere verwennerij, kan het natuurlijk niet zo zijn dat dit een rustig avondje wordt of dat jullie beide allebei je eigen bed in duiken! Dit is het moment om de stoute schoenen aan te trekken en samen je fantasie de vrije loop te laten.
Valentijnsnacht wordt een nacht die je niet snel zult vergeten… Deel jouw fantasieën en luister naar de hare. Alles mag. Er is geen betere manier om deze dag, die al bol stond van liefde en romantiek, af te ronden met een intieme afsluiting. Neem de tijd voor alle onderdelen. Leg de nadruk op het voorspel, speel ondeugende scènes en wees fantasierijk. Maak bijvoorbeeld een dessert van koude slagroom en warme kersen.. op haar lichaam.

Langere liefde
Als je elkaar net twee dagen of weken geleden hebt ontmoet, dan zijn deze tips nog niet zo geschikt. Deze tips zijn dus vooral voor setjes die al wat langer samen zijn en al ervaring ‘met elkaar’ hebben. Als jullie nog geen seks hebben gehad met elkaar, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment haar te bespringen en te zeggen dat je “verschrikkelijk veel zin in haar hebt”. Het is dan ook nog geen goed moment om “ik hou van je” te zeggen, als je wilt dat de relatie een relatie blijft.
Een beetje respect en geduld op deze dag (en vooral voor haar natuurlijk!) is wel gepast, voordat ze gaat denken dat je al die chocolaatjes, bloemblaadjes, parfum, kado’s enzovoorts alleen maar uit de kast hebt getrokken.. voor de beloning ’s nachts. En daar zou ze nog gelijk in kunnen hebben ook. Dus, doe kalm aan heren, wees stijlvol en heb geduld, als dat is wat ze van je vraagt. Zeker als je plannen hebt om haar volgende Valentijnsdag weer te zien!