Tips3 minuten

Dames, kom uit je comfort zone en stap eens op hem af!

Dames, kom uit je comfort zone en stap eens op hem af!

Tussen de mensen door kijkt hij telkens naar je. Aan de andere kant van de bar sta jij en je kijkt stiekem ook regelmatig naar hem. Hij kijkt weer naar z’n biertje, jij weer naar je wijnglas. Een paar uur later, het begint dichtbij sluitingstijd te komen. Hij kijkt nog steeds vaak naar je.. verlegen. Inmiddels draai jij je niet meer naar hem om, teleurgesteld van het wachten op niets. Het had ook anders kunnen lopen. Als je van haar barkruk was opgestaan en dichterbij was gekomen. Hij had dan iets tegen je kunnen zeggen, of – nog beter –je had zelf haar mond open kunnen doen.
Een vrouw die zelf iets durft te ondernemen is verleidelijk, dus doe iets, vooral als hij het blijkbaar laat afweten! Kom dus in actie, want…

.. de eerste stap is altijd het lastigst
Traditiegetrouw schijnt de man nog altijd boven de vrouw te staan als het om de benodigde ijsbrekers gaat. En daardoor lopen mannen vaker blauwtjes, iets waar ze terughoudend van kunnen worden. Hoe netjes de afwijzing ook is, het is toch een kleine knauw voor het mannelijk ego. Om dat risico te beperken, zijn mannen geneigd om niet altijd meer de eerste stap te zetten. Daarnaast zullen ze superblij zijn als jij het voortouw neemt, bijvoorbeeld op een datingsite, in een bar of op een verjaardag. Stap 1 is meteen dik punten scoren!

.. het bewijst dat je lef hebt
Een vrouw die het heft in eigen hand neemt, laat zien dat ze karakter heeft! Dat dit type vrouw een pure verleidster zou zijn, is een cliché, maar daar heeft zij gelukkig maling aan. Ze is origineel, heeft lef en dat maakt haar een sterke en aantrekkelijke persoonlijkheid en dat zullen de single mannen óók zien! En deze een tikkeltje opstandige, vrije en ondernemende vrouw is voor velen supersexy..

.. je geeft jezelf iets mysterieus
Door initiatief te tonen, kan een man alleen maar gissen naar waar je nog meer allemaal toe in staat bent. Een beetje mysterie rond je persoon maakt je alleen maar extra sexy. Nu je hem een beetje van jezelf hebt laten zien, zal hij alles van deze spannende vrouw en haar verrassende leven willen weten!

.. je geeft iemand indirect een goed gevoel
Als een onbekende je aanspreekt, geeft hij/ zij aan geïnteresseerd te zijn en dat voelt goed! Het is indirect een compliment en daardoor groeit het zelfvertrouwen van de man. En een vrouw die dat gevoel in een man naar boven weet te brengen, maakt zichzelf op haar beurt weer des te verleidelijker!

.. je prikkelt de feminine side van de ‘moderne man’
Over het algemeen zijn de mannen die tijdens of na de jaren ’70 zijn geboren, niet opgevoed met het idee dat mannen altijd de eerste stap moeten zetten en hebben geen standaard machismo aangeleerd. De man van vandaag kan ook blij worden van verleid of versierd worden, iets wat vroeger alleen voor vrouwen bestemd was. Het is een pleasure dat vrouwen tegenwoordig ook de vrijheid hebben om op iemand af te mogen stappen en veel mannen kunnen hier inmiddels ook van genieten. Alsof een man het niet leuk zou kunnen vinden om complimenten en aandacht te krijgen.
Bovenstaande tips bieden natuurlijk geen garantie tot succes en niet elke man zal hetzelfde reageren, maar probeer het eens en zet de eerste stap als je een leuke man ziet. Als je het niet probeert, zal je nooit weten!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven