Sex3 minuten

5 kamasutra-posities voor de zomer

5 kamasutra-posities voor de zomer

Korte broekjes, dunne shirts en zongebruinde lichamen.. We weten het eigenlijk allemaal: de zomer is een seizoen waarin het maar moeilijk is om aantrekkingskracht de baas te zijn. Al die verleiding in de brandende zon, je krijgt het er maar warm van.

Heb jij een vakantieliefde gescoord en zijn jullie klaar om jullie over te geven aan alle hartstocht? Dan is het geen slecht idee om voor een verkoelend plekje te kiezen. De zee, het zwembad, een tropische waterval of een knusse campingdouche. Op vakantie zijn er meer dan genoeg opties!

Het is misschien even zoeken naar de juiste positie waarbij je niet constant het gevoel hebt dat je binnen 2 minuten gaat verdrinken, maar als jullie eenmaal het perfecte standje hebben gevonden wil je waarschijnlijk nooit meer anders. Om het voor jullie wat makkelijker te maken, hebben wij 5 verfrissende kamasutra-posities voor deze zomer op een rijtje gezet.

# 1: De sensuele douche

Wassen wordt zoveel leuker als je op dat moment dirty dingetjes doet! Daarbij zorgt samen douchen ook nog eens voor de nodige waterbesparing.. Seks onder de douche: het is verfrissend, het is goed voor je én het is goed voor de planeet. Wat wil je nog meer?

#2: De golf

Is de zee kalm en hebben jullie het strand voor jullie alleen (pas op voor pottenkijkers!), dan is dit een aangenaam en romantisch standje. Een spannende en uitzonderlijke manier om aan het eind van de dag samen naar de zonsondergang te kijken.

#3: De zwembadladder

Het lievelingsstandje van badmeesters.. Bij deze positie is het van belang dat jullie het rustig aan toe doen, voordat de vrouw kopje onder gaat. Gelukkig is ‘nice and slow‘ net zo leuk als een heftige vrijpartij (misschien zelfs leuker)!

#4: Stairway to heaven

Comfortabel, sexy en last, but not least, een standje dat volgens velen leidt tot een hemels en buitengewoon orgasme. Is dit bij jou ook het geval? Tijd om het een keer uit te proberen!

#5: Het luchtbed

Het duurt misschien even voordat je goed ligt (vooral op zee), maar seks op een luchtbed in het zwembad is iets wat je een keer in je leven gedaan moet hebben. Kies voor dit ‘natte avontuurtje’ wel voor een groot en stabiel luchtbed om gestuntel en ongewenste zwemavontuurtjes te voorkomen.

Deze kamasutra-posities zorgen niet alleen voor een groot genot, je verbrandt ook nog eens een heleboel calorieën. Benieuwd hoeveel? Check het hier!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven