Move over Drake en Rihanna, dit was het seizoen van de ultieme zomernummers waardoor je het zand bijna tussen je tenen kon voelen. Nu de zomer op zijn einde loopt, lijkt het echter gedaan met de zonnige hits. Stop de persen! Jij wil dit gevoel nog heel even vasthouden. Zet daarom deze playlist op en vier het einde van de zomer. Deze liedjes herinneren je aan die vakantie met je vrienden, of naar die romantische zoen op het strand met jouw crush…

1. Kungs, Cookin on 3 burners – This Girl

Vrolijker kunnen we de lijst niet beginnen. Draai de volumeknop helemaal open en dans mee met de aanstekelijke trompetgeluiden van Kungs.

2. Jason Mraz – I’m yours

Een oude bekende, maar zeker niet minder fijn: Jason Mraz. In dit zoetsappige romantische nummer neemt hij je mee naar het moment waarop hij het zeker wist: I’m yours. Misschien ben jij deze zomer ook wel stapelverliefd geworden en krijg je van dit nummer weer helemaal vlinders in je buik!

3. Marvin Gaye – Sexual Healing (Kygo remix)

We kunnen het wel aan Kygo toevertrouwen om te sleutelen aan een megahit van vroeger. Een beetje stout, maar vooral heel feestelijk is deze versie van ‘Sexual healing’. En uiteindelijk hebben we allemaal soms een beetje sexual healing nodig, toch? 😉

4. Kenny B – Parijs

 

In dit aandoenlijke Nederlandse liefdesliedje beschrijft Kenny B zijn vakantieliefde. En hij bewijst: soms is het helemaal niet nodig dat je elkaars taal spreekt!

5. Anderson Paak – am i wrong

Anderson Paak wist deze zomer op veel festivals te verrassen. Laat je lekker meevoeren op zijn relaxte vibe. Of trek je vrienden de dansvloer op: succes verzekerd.

6. Sam Feldt, Lucas & Steve, Wulf – Summer on you

Sam Feldt zingt in deze aanstekelijke hit over het meisje dat hem betoverde in de zon. Stond jouw zomer ook in het teken van één bijzonder iemand, dan zou dit wel eens je lijflied kunnen worden.

7. Mike Perry, Shy Martin – The Ocean

Soms zegt beeld meer dan duizend woorden. Zet daar super zomerse klanken onder en je kan je ogen bijna niet van het scherm houden. Dat geldt zeker voor ‘The ocean’. In deze clip zie je stoere surfdudes de gekste trucs uithalen in de zee en in het zwembad. Een lust voor het oog!

8. Colbie Caillat – Bubbly

Een liedje voor de gelukkigen onder ons die verliefd zijn. Leun achterover, doe je ogen dicht en geniet van de lieve stem van Colbie Caillat. Meeblèren in de auto met het volume op tien is natuurlijk ook toegestaan 😉

9. Pharrell Williams – Happy

Het lijkt wel tovenarij. Elke keer als je ‘Happy’ hoort, betrap je jezelf erop dat je alweer mee zit te neuriën. Wij kunnen er ook niets aan doen: van Pharrell word je gewoon blij! Een perfect liedje voor het einde van de zomer dus.

10. Mø – final song

Nee, stop, het mag niet afgelopen zijn! Wauw, wat heb jij genoten van deze zomer. Mø zingt precies wat jij voelt: ‘don’t let this be the final song!’ Gelukkig kan jij deze playlist gewoon op repeat zetten en nog even genieten van die laatste zonnestralen.