Begin jouw succesverhaal op Lexa.nl. Schrijf je gratis in! Ik schrijf me in

Lexa.nlAls het om daten gaat

  Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
  Postbus 10813, 1001EV Amsterdam.
  Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
  BTW-nummer: FR8843780339
  Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
  E-mail adres: customercare@contact.lexa.nl


  Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
  6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk
  Voor direct contact met ons Customer Care Team klik hier.


  Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd.


  Sinds 2002 wordt de website steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van onze members. Lexa.nl is continu op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van deze online dating-service te verbeteren en jou te helpen bij het vinden van jouw ware liefde tussen de vele singles die op Lexa.nl staan ingeschreven. Getuige de succesverhalen die Lexa.nl ontvangt, zijn er al vele relaties op de website ontstaan.


  Waarom online daten via Lexa.nl?
  Lexa.nl heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten, waarmee je gemakkelijk en veilig contact legt met andere singles. Zo kun je chatten met members over de hele wereld via de MeeticMessenger of iemand een uitnodiging versturen om jouw Quiz te maken. Elke dag schrijven duizenden nieuwe singles zich wereldwijd in op onze sites, op zoek naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa.nl is de meest bezochte en doeltreffende dating-site!

  We vinden de kwaliteit van onze dating-service erg belangrijk en willen onze members een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen. De helft van onze medewerkers zijn continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat onze gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd.


  Nu je weet waarom.. Ervaar het zelf en schrijf je in!
  Je inschrijven op Lexa.nl is gratis en gemakkelijk. Zodra je je hierboven geregistreerd hebt kun je direct zoeken tussen de singles die al ingeschreven staan. Als je klaar bent om te gaan daten en contact wilt leggen met andere members, vind je de algemene voorwaarden voor een membership duidelijk uitgelegd op de website.

Lexa.nl is betrouwbaar en veilig
 • Onderhoud contact liever via de site dan dat je jouw persoonlijke contactgegevens deelt. Leer je potentiële dates op je eigen tempo kennen!
 • Stuur nooit geld naar iemand die je online ontmoet. Als iemand je om geld vraagt, blokkeer deze meteen en maak er melding van bij ons.
 • Zorg ervoor dat je je date altijd in een openbare plek ontmoet waar meer mensen zijn. Vertel vrienden of familie waar je naartoe gaat en wanneer je ongeveer terug zult zijn.

Mail ons


Je kunt contact opnemen met de klantenservice door de volgende gegevens in te voeren. Met deze informatie kunnen wij jou beter en sneller van dienst zijn. Tot snel op onze site!

De velden met * zijn verplicht.

Jouw bericht bevat te weinig tekens (tussen 20 en 1000 tekens).


 

Aantal resterende tekens: 1000
 Helaas, de tekst die je hebt ingevoerd komt niet overeen. Probeer het opnieuw.